İYİ Parti’de Neman Asgari sesleri

SİYASET 06.09.2019 - 14:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’de Neman Asgari sesleri

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in hafta sonu yapılacak Elmalı Yağlı Güreşleri için Antalya’ya gelecek olması parti kulislerini hareketlendirdi. İl başkan adaylığı çalışması yürüten Neman Asgari’nin adı birçok kesim tarafından konuşulmaya başlandı

haberimizvar.net Antalya Elmalı’da hafta sonu yapılacak tarihi yağlı pehlivan güreşlerine katılması beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın henüz gelmeden partide kazanlar kaynamaya devam ediyor. Son dönemde ortaya çıkan il başkan adaylarının arasına güçlü bir isim eklendiği konuşulur oldu kulislerde. 25 yıldır Antalya’da yaşayan, babası ve amcası Azerbaycan’da bakanlık yapıp Ebulfez Elçibey’in ekibinde yer alan, siyasetin içerisinden gelen bir ailenin üyesi Neman Asgari’nin sağlam adımlarla geldiği belirtildi. ESKİ GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI İYİ Parti’nin kurucular kurulu üyelerinden biri olan Neman Asgari’nin önümüzdeki süreçte il başkanı adayı olacağı konuşuluyor. İYİ Parti’nin kurulduğu dönemlerde hem maddi, hem de manevi olarak partiye verdiği destekle bilinen Asgari’nin aday olmasının mevcut il başkanı Ahmet Aydın’ı da rahatsız ettiği gelen haberler arasında. Öte yandan İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı yaptığı dönemde parti içerisinde yaşanan huzursuzlukları da sadece İl Başkanı ve Gençlik Kolları Genel Başkanı ile paylaşan Neman Asgari, ‘kol kırılır yen içinde kalır’ mantığı ile hareket etmesi de dikkat çekti. İYİ PARTİ’Yİ TOPARLAYICI BİR İSİM Daha önce parti içinde sıkıntıları olanlar, sıkıntılarını sosyal medyada paylaşarak partiye zarar vermeye çalıştıkları basından takip edilmişti. İYİ Parti’nin kurucular kurulunu ve partiye emek veren Antalya’nın önde gelen isimlerini verdiği yemekle bir araya getiren Neman Asgari’nin son zamanlarda kopmalar yaşayan İyi Parti’yi toparlayıcı bir isim olacağı konuşuluyor. Neman Asgari’nin adı, şu an zikredilen il başkanı adaylarının başında geliyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in hafta sonu yapılacak Elmalı Yağlı Güreşleri için Antalya’ya gelecek olması parti kulislerini hareketlendirdi. İl başkan adaylığı çalışması yürüten Neman Asgari’nin adı birçok kesim tarafından konuşulmaya başlandı

haberimizvar.net Antalya Elmalı’da hafta sonu yapılacak tarihi yağlı pehlivan güreşlerine katılması beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın henüz gelmeden partide kazanlar kaynamaya devam ediyor. Son dönemde ortaya çıkan il başkan adaylarının arasına güçlü bir isim eklendiği konuşulur oldu kulislerde. 25 yıldır Antalya’da yaşayan, babası ve amcası Azerbaycan’da bakanlık yapıp Ebulfez Elçibey’in ekibinde yer alan, siyasetin içerisinden gelen bir ailenin üyesi Neman Asgari’nin sağlam adımlarla geldiği belirtildi.

ESKİ GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANI

İYİ Parti’nin kurucular kurulu üyelerinden biri olan Neman Asgari’nin önümüzdeki süreçte il başkanı adayı olacağı konuşuluyor. İYİ Parti’nin kurulduğu dönemlerde hem maddi, hem de manevi olarak partiye verdiği destekle bilinen Asgari’nin aday olmasının mevcut il başkanı Ahmet Aydın’ı da rahatsız ettiği gelen haberler arasında. Öte yandan İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı yaptığı dönemde parti içerisinde yaşanan huzursuzlukları da sadece İl Başkanı ve Gençlik Kolları Genel Başkanı ile paylaşan Neman Asgari, ‘kol kırılır yen içinde kalır’ mantığı ile hareket etmesi de dikkat çekti.

İYİ PARTİ’Yİ TOPARLAYICI BİR İSİM

Daha önce parti içinde sıkıntıları olanlar, sıkıntılarını sosyal medyada paylaşarak partiye zarar vermeye çalıştıkları basından takip edilmişti. İYİ Parti’nin kurucular kurulunu ve partiye emek veren Antalya’nın önde gelen isimlerini verdiği yemekle bir araya getiren Neman Asgari’nin son zamanlarda kopmalar yaşayan İyi Parti’yi toparlayıcı bir isim olacağı konuşuluyor. Neman Asgari’nin adı, şu an zikredilen il başkanı adaylarının başında geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.