İlk tepki Ümit Uysal’dan

06.09.2019 - 19:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İlk tepki Ümit Uysal’dan

Canan Kaftancıoğlu’na 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilmesine Antalya’dan ilk tepki Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan geldi. Uysal, “Er ya da geç baskıcı rejimin mimarları, davranışlarından utanacaklar” dedi.

HABERİMİZ VAR – CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na 7 yıl önce attığı Twitter mesajlarından dolayı toplam 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilmesine Antalya’daki belediye başkanları arasında ilk tepkiyi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal verdi. Uysal sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Toplumumuzun demokratik deneyim ve birikimi her türlü bariyeri aşacaktır. Sayın Canan Kaftancıoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Er ya da geç baskıcı rejimin mimarları, davranışlarından utanacaklar. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti’nin ve çocuklarımızın özgür geleceği” ifadelerini kullandı. HASAN ŞAHİN’DEN DESTEK MESAJI Kaftancıoğlu’na hapis cezası verilmesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de, “Asla yılmayacağız, asla geri adım atmayacağız. Halkımız ve ülkemiz için doğruları söylemeye devam edeceğiz. Seninleyiz Kaftancıoğlu, sözlerin sözümüzdür” dedi. Kaftancıoğlu’nun duruşmadan sonra Twitter hesabından yaptığı, “Kararlar duruşma salonlarında değil, Saray odalarında alınıyor. Mafya yöntemleriyle siyaseti yönlendirmeye çalışanlarla mücadelemiz yeni başlıyor. Hayallerimden de düşüncelerimden de asla vazgeçmeyeceğim” sözlerini de paylaşan Şahin, mesajını dava dosyasına eklenen Nazım Hikmet’in Peyami Safa için yazdığı “Bir Provokatör İçin Hiciv Denemesi” şiiriyle bitirdi. (Haber Merkezi)        
Canan Kaftancıoğlu’na 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilmesine Antalya’dan ilk tepki Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan geldi. Uysal, “Er ya da geç baskıcı rejimin mimarları, davranışlarından utanacaklar” dedi.

HABERİMİZ VAR – CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na 7 yıl önce attığı Twitter mesajlarından dolayı toplam 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilmesine Antalya’daki belediye başkanları arasında ilk tepkiyi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal verdi. Uysal sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Toplumumuzun demokratik deneyim ve birikimi her türlü bariyeri aşacaktır. Sayın Canan Kaftancıoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Er ya da geç baskıcı rejimin mimarları, davranışlarından utanacaklar. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti’nin ve çocuklarımızın özgür geleceği” ifadelerini kullandı.

HASAN ŞAHİN’DEN DESTEK MESAJI

Kaftancıoğlu’na hapis cezası verilmesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de, “Asla yılmayacağız, asla geri adım atmayacağız. Halkımız ve ülkemiz için doğruları söylemeye devam edeceğiz. Seninleyiz Kaftancıoğlu, sözlerin sözümüzdür” dedi. Kaftancıoğlu’nun duruşmadan sonra Twitter hesabından yaptığı, “Kararlar duruşma salonlarında değil, Saray odalarında alınıyor. Mafya yöntemleriyle siyaseti yönlendirmeye çalışanlarla mücadelemiz yeni başlıyor. Hayallerimden de düşüncelerimden de asla vazgeçmeyeceğim” sözlerini de paylaşan Şahin, mesajını dava dosyasına eklenen Nazım Hikmet’in Peyami Safa için yazdığı “Bir Provokatör İçin Hiciv Denemesi” şiiriyle bitirdi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.