Çölyak hastaları için farkındalık etkinliği düzenlendi

07.09.2019 - 20:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çölyak hastaları için farkındalık etkinliği düzenlendi

Uluslararası Şehirler Derneği, çölyak hastalığı için düzenlenen farkındalık etkinliğini Batı Akdeniz Çölyak Derneği ile birlikte gerçekleştirdi.

Çölyak hastalığı için farkındalık etkinliği, Uluslararası Şehirler Derneği ve Batı Akdeniz Çölyak Derneği tarafından gerçekleştirildi. Uluslararası Şehirler Derneği Başkanı Bülent Yüksel,  sosyal aktivitelerde çeşitli platform ve derneklerle ortak çalışma sürdüklerini dile getirdi. Uluslararası Şehirler Derneği Başkanı  Bülent Yüksel,  derneğin amaç ve vizyonunu yaptıkları çalışmalarını anlattı. Sosyal aktivitelerde çesitli platform ve derneklerle birlikte ortak faaliyetlerini sürdüklerini dile getirdi. Batı Akdeniz Çölyak derneği başkanı Sülbiye Şahinler, Çölyak hastalığı ile ilgili bilgi verdi.Bu hastalık ile ilgili sorunlardan bahsederek bu çalışmaların artarak devam etmesini istedi.Bu toplantıya önemli katkılarda bulunan Pastalıa Makarna yetkilileri Sevda ve Özer Altın çifti Antalya markası olan ve Çölyak hastaları için uzun arge çalışmalarında bulunarak bu üretimi yaptıklarını belirttiler. Uluslararası Şehirler Derneği Başkanı Bülent Yüksel Ülkemiz, Antalya ili ve hastalarımız için bu önemli çalışmalarda bulunan  firmaya böyle bir önemli konuda çalışma yaptıkları için teşekkür etti. Batı Akdeniz Çölyak Derneği Başkanı Sülbiye Şahinler ile birlikte hastalarımıza Pastalıa makarnası hediye edilerek toplantı tamamlandı. #Biz Birlikte Varız#
Uluslararası Şehirler Derneği, çölyak hastalığı için düzenlenen farkındalık etkinliğini Batı Akdeniz Çölyak Derneği ile birlikte gerçekleştirdi.

Çölyak hastalığı için farkındalık etkinliği, Uluslararası Şehirler Derneği ve Batı Akdeniz Çölyak Derneği tarafından gerçekleştirildi. Uluslararası Şehirler Derneği Başkanı Bülent Yüksel,  sosyal aktivitelerde çeşitli platform ve derneklerle ortak çalışma sürdüklerini dile getirdi.

Uluslararası Şehirler Derneği Başkanı  Bülent Yüksel,  derneğin amaç ve vizyonunu yaptıkları çalışmalarını anlattı. Sosyal aktivitelerde çesitli platform ve derneklerle birlikte ortak faaliyetlerini sürdüklerini dile getirdi. Batı Akdeniz Çölyak derneği başkanı Sülbiye Şahinler, Çölyak hastalığı ile ilgili bilgi verdi.Bu hastalık ile ilgili sorunlardan bahsederek bu çalışmaların artarak devam etmesini istedi.Bu toplantıya önemli katkılarda bulunan Pastalıa Makarna yetkilileri Sevda ve Özer Altın çifti Antalya markası olan ve Çölyak hastaları için uzun arge çalışmalarında bulunarak bu üretimi yaptıklarını belirttiler. Uluslararası Şehirler Derneği Başkanı Bülent Yüksel Ülkemiz, Antalya ili ve hastalarımız için bu önemli çalışmalarda bulunan  firmaya böyle bir önemli konuda çalışma yaptıkları için teşekkür etti. Batı Akdeniz Çölyak Derneği Başkanı Sülbiye Şahinler ile birlikte hastalarımıza Pastalıa makarnası hediye edilerek toplantı tamamlandı.

#Biz Birlikte Varız#

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.