Yardımseverlere destek çağrısı

EĞİTİM 09.09.2019 - 18:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yardımseverlere destek çağrısı

Tüm Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği (TÖVİŞ) Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Muratpaşa Kazım Şanöz İlk ve Orta Okulu’nda okul yenileme çalışması yaptı. Okulun daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu belirten TÖVİŞ Başkanı Atalay, yardımseverlere çağrıda bulundu

haberimizvar.net  Bugün binlerce öğrenci okul zilinin çalmasıyla ders başı yaptı. Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için Tüm Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği de (TÖVİŞ) kolları sıvadı. Okulların açılmasından birkaç gün önce Konyaaltı Kent Meydanı’ndaki Sanat Bahçesi kadınları ve gönüllülerle birlikte Muratpaşa İlçesi, Kızılarık Mahallesi’ne yer alan Kazım Şanöz İlk ve Orta Okulu’nun 2019-2020 eğitim, öğretim dönemine hazırlığı kapsamında, okulun tadilatını ve dekorasyonu gerçekleştirildi. Yapılacak tadilat öncesi çok yıpranmış ve eskimiş olan okul için tüm duyarlı vatandaşlara yardım çağrısında bulunan TÖVİŞ Başkanı Feray Atalay, halen birçok eksiği olan okulda, “’Benim de çorbada tuzum olsun’ diyen herkesi gönüllülük esasına dayalı olarak yardıma bekliyoruz” dedi. YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU Maddi manevi okulun birçok desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Atalay, “Tuvaletler ve kapılar çok kötü durumda. Özellikle çocukların sağlığı açısından hijyenik tuvaletlerin yapılması gerekiyor. Günümüz ekonomik koşullarında okulu tamamen yenilemek belki mümkün olmayabilir ama en azından küçük, büyük demeden maddi ya da manevi yapılabilecek pek çok şey var. O küçücük çocukların, okulların açıldığı bu günde tamamen yeni olmasa bile temiz ve tadilatı yapılmış bir okulda eğitim, öğretine başlamalarını istedik. Ben ve gönüllülerimiz ilk etapta elimizden geleni yaptık. Gücümüzün yettiği yerlerin tadilatlarını ve dekorasyonunu gerçekleştirdik. Fakat daha da fazlası gerekiyor. Buradan yardım etmek isteyen herkese sesleniyorum. Bu ve bunun gibi okullarımıza destek ya da gönüllü olmak isteyen her kim varsa derneğimizle lütfen iletişime geçsin” dedi.
Tüm Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği (TÖVİŞ) Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Muratpaşa Kazım Şanöz İlk ve Orta Okulu’nda okul yenileme çalışması yaptı. Okulun daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu belirten TÖVİŞ Başkanı Atalay, yardımseverlere çağrıda bulundu

haberimizvar.net  Bugün binlerce öğrenci okul zilinin çalmasıyla ders başı yaptı. Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için Tüm Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği de (TÖVİŞ) kolları sıvadı. Okulların açılmasından birkaç gün önce Konyaaltı Kent Meydanı’ndaki Sanat Bahçesi kadınları ve gönüllülerle birlikte Muratpaşa İlçesi, Kızılarık Mahallesi’ne yer alan Kazım Şanöz İlk ve Orta Okulu’nun 2019-2020 eğitim, öğretim dönemine hazırlığı kapsamında, okulun tadilatını ve dekorasyonu gerçekleştirildi. Yapılacak tadilat öncesi çok yıpranmış ve eskimiş olan okul için tüm duyarlı vatandaşlara yardım çağrısında bulunan TÖVİŞ Başkanı Feray Atalay, halen birçok eksiği olan okulda, “’Benim de çorbada tuzum olsun’ diyen herkesi gönüllülük esasına dayalı olarak yardıma bekliyoruz” dedi.

YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Maddi manevi okulun birçok desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Atalay, “Tuvaletler ve kapılar çok kötü durumda. Özellikle çocukların sağlığı açısından hijyenik tuvaletlerin yapılması gerekiyor. Günümüz ekonomik koşullarında okulu tamamen yenilemek belki mümkün olmayabilir ama en azından küçük, büyük demeden maddi ya da manevi yapılabilecek pek çok şey var. O küçücük çocukların, okulların açıldığı bu günde tamamen yeni olmasa bile temiz ve tadilatı yapılmış bir okulda eğitim, öğretine başlamalarını istedik. Ben ve gönüllülerimiz ilk etapta elimizden geleni yaptık. Gücümüzün yettiği yerlerin tadilatlarını ve dekorasyonunu gerçekleştirdik. Fakat daha da fazlası gerekiyor. Buradan yardım etmek isteyen herkese sesleniyorum. Bu ve bunun gibi okullarımıza destek ya da gönüllü olmak isteyen her kim varsa derneğimizle lütfen iletişime geçsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.