AKP belediyeleri online izleyecek

SİYASET 10.09.2019 - 11:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP belediyeleri online izleyecek

AK Parti kurmaylarının üzerinde çalıştığı yeni Belediye Yasası, Meclis açıldıktan sonra gündeme getirilecek. Yeni yasanın devreye girmesiyle tüm kalem harcamalar online sistemle bakanlık tarafından takip edilebilecek

haberimizvar.net Yerel yönetimlerin öz gelirlerini artırmak, yasa kapsamında belediye çalışmalarını daha verimli ve etkin kılınacak iddiasıyla AK Parti kurmayları Ankara’da Belediye Yasası üzerinde yeni düzenlemeler adı altında çalışma başlattı. Kamuoyuna ‘belediyelerin icra gücü artırılacak, yeni yetki ve görevlere kavuşacak’ duyurusuyla çalışmalara devam eden AK Parti kurmayları, öyle bir sistemi meclise sunacak ki, konu gündeme oturacak. ADI İSRAF ÖNLEME OLACAK İsrafı önleme amacıyla yeni düzenlemede Belediye Yasası içine girecek olan sistemle tüm belediyelerin anlık kalem harcamaları, belediye içinde yapılan görev değişiklikleri, kurulacak online sistemle Ankara’da ilgili bakanlık tarafından takibe alınacak. Bu sistemden sorumlu olarak İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye genelinde tüm belediyelerin Ankara merkeze bağlı olduğu bir sistemle takip edecek.
AK Parti kurmaylarının üzerinde çalıştığı yeni Belediye Yasası, Meclis açıldıktan sonra gündeme getirilecek. Yeni yasanın devreye girmesiyle tüm kalem harcamalar online sistemle bakanlık tarafından takip edilebilecek

haberimizvar.net Yerel yönetimlerin öz gelirlerini artırmak, yasa kapsamında belediye çalışmalarını daha verimli ve etkin kılınacak iddiasıyla AK Parti kurmayları Ankara’da Belediye Yasası üzerinde yeni düzenlemeler adı altında çalışma başlattı. Kamuoyuna ‘belediyelerin icra gücü artırılacak, yeni yetki ve görevlere kavuşacak’ duyurusuyla çalışmalara devam eden AK Parti kurmayları, öyle bir sistemi meclise sunacak ki, konu gündeme oturacak.

ADI İSRAF ÖNLEME OLACAK

İsrafı önleme amacıyla yeni düzenlemede Belediye Yasası içine girecek olan sistemle tüm belediyelerin anlık kalem harcamaları, belediye içinde yapılan görev değişiklikleri, kurulacak online sistemle Ankara’da ilgili bakanlık tarafından takibe alınacak. Bu sistemden sorumlu olarak İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye genelinde tüm belediyelerin Ankara merkeze bağlı olduğu bir sistemle takip edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.