Erdoğan’a teşekkür Gül’e ziyaret

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.09.2019 - 10:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Erdoğan’a teşekkür Gül’e ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Abdullah Gül Müzesi’ni ziyaret etmesi ‘manidar’ olarak yorumlandı

haberimizvar.net Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte eski Bakan Ali Babacan’ın AK Parti’den ayrılarak, yeni parti kurma çalışmalarının sürdüğü bugünlerde AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Abdullah Gül Müzesi’ni ziyaret etmesi siyasi kulislerde ‘manidar ziyaret’ yorumlarına neden oldu. TEŞEKKÜR ETTİ Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tütüncü, şu cümleleri kullandı: “ Geçmiş Devlet Başkanları adına Müze ve Kütüphane inşası Batıda eski bir devlet geleneği.. Bu geleneğin bizde de oluşmasının önünü açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür borçluyuz. T.C. Cumhurbaşkanlığına bağlı Abdullah Gül Müzesini de ziyaret imkanı bulduk.”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Abdullah Gül Müzesi’ni ziyaret etmesi ‘manidar’ olarak yorumlandı

haberimizvar.net Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte eski Bakan Ali Babacan’ın AK Parti’den ayrılarak, yeni parti kurma çalışmalarının sürdüğü bugünlerde AK Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Abdullah Gül Müzesi’ni ziyaret etmesi siyasi kulislerde ‘manidar ziyaret’ yorumlarına neden oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tütüncü, şu cümleleri kullandı: “ Geçmiş Devlet Başkanları adına Müze ve Kütüphane inşası Batıda eski bir devlet geleneği.. Bu geleneğin bizde de oluşmasının önünü açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür borçluyuz. T.C. Cumhurbaşkanlığına bağlı Abdullah Gül Müzesini de ziyaret imkanı bulduk.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.