Odatv’den ayrıldı Veryansintv’yi kurdu

GÜNDEM 13.09.2019 - 13:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Odatv’den ayrıldı Veryansintv’yi kurdu

Oda Tv'nin tecrübeli gazetecilerinden olan Nihat Genç'in yeni internet sitesi Veryansintv.com haber sitesi yayın hayatına başladı

haberimizvar.net Oda TV’den ayrıldığını okuyucularıyla paylaşan Nihat Genç, deneyimli kadrosuyla Veryansıntv.com haber sitesiyle ciddi bir çıkış yakaladı. Genç, Oda Tv’den ayrılış gerekçesini ise Oda TV’nin yanlış yola girmesini gerekçe göstermişti. YANLIŞA SAPTILAR Uzun yıllar boyunca yazarlık hayatına devam ettiği Oda Tv'nin özellikle İstanbul seçimlerinin ardından çok yanlış bir yola saptığını belirten Nihat Genç, yayın organın İmamoğlu ve HDP haberlerini eleştirip görevinden ayrılmıştı. SİTESİNİ AÇTI Yeni haber sitesi Veryansintv.com’un yayın hayatına başlaması ile beraber sitenin açılışın da  “Bu sitede yazıp çizip çalışan hepimizin, ilk gençlik yıllarından beri hayal ettiği tam bağımsız, kimseye eyvallahı olmayan yepyeni bir haber sitesiyle karşınızdayız…” ifadeleri yer alıyor. KADRODA KİMLER VAR? Tecrübeli gazeteci Erdem Altay'ın Genel Müdürlüğünü yaptığı Veryansintv.com Genel Yayın Yönetmenliği Ergün Gedek üstlendi.  Veryansintv.com’un yazar kadrosunda usta gazeteci Nihat Genç’in yanı sıra Birgül Ayman Güler, Cem Gürdeniz, Beyazıt Karataş, Cengiz Özakıncı, Mustafa Önsel, Kıraç, Yavuz Alogan, Banu Avar, Osman Başıbüyük, Gülümser Heper, Hasan Ünal, Özcan Yeniçeri gibi deneyimli isimler yer alıyor.
Oda Tv'nin tecrübeli gazetecilerinden olan Nihat Genç'in yeni internet sitesi Veryansintv.com haber sitesi yayın hayatına başladı

haberimizvar.net Oda TV’den ayrıldığını okuyucularıyla paylaşan Nihat Genç, deneyimli kadrosuyla Veryansıntv.com haber sitesiyle ciddi bir çıkış yakaladı. Genç, Oda Tv’den ayrılış gerekçesini ise Oda TV’nin yanlış yola girmesini gerekçe göstermişti.

YANLIŞA SAPTILAR

Uzun yıllar boyunca yazarlık hayatına devam ettiği Oda Tv'nin özellikle İstanbul seçimlerinin ardından çok yanlış bir yola saptığını belirten Nihat Genç, yayın organın İmamoğlu ve HDP haberlerini eleştirip görevinden ayrılmıştı.

SİTESİNİ AÇTI

Yeni haber sitesi Veryansintv.com’un yayın hayatına başlaması ile beraber sitenin açılışın da  “Bu sitede yazıp çizip çalışan hepimizin, ilk gençlik yıllarından beri hayal ettiği tam bağımsız, kimseye eyvallahı olmayan yepyeni bir haber sitesiyle karşınızdayız…” ifadeleri yer alıyor.

KADRODA KİMLER VAR?

Tecrübeli gazeteci Erdem Altay'ın Genel Müdürlüğünü yaptığı Veryansintv.com Genel Yayın Yönetmenliği Ergün Gedek üstlendi.  Veryansintv.com’un yazar kadrosunda usta gazeteci Nihat Genç’in yanı sıra Birgül Ayman Güler, Cem Gürdeniz, Beyazıt Karataş, Cengiz Özakıncı, Mustafa Önsel, Kıraç, Yavuz Alogan, Banu Avar, Osman Başıbüyük, Gülümser Heper, Hasan Ünal, Özcan Yeniçeri gibi deneyimli isimler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.