İSTİFA ETTİ

GÜNDEM 18.09.2019 - 18:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İSTİFA ETTİ

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, il başkanlığından istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy sürpriz bir kararla görevinden istifa etti. Aksoy, 2 dakika önce sosyal medya hesabından istifasını duyurdu. Twitter hesabı paylaşımında Aksoy, sağlık sebeplerinden dolayı istifa ettiğini açıkladı. SOSYAL MEDYADAN DUYURDU  İşte Aksoy’un paylaşımı: “Değerli Antalyalı hemşehrilerim, Yol yürümekten her zaman Onur ve Gurur duyduğum dava arkadaşlarım; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle yürütmekte olduğum Antalya İl Başkanlığı görevim bugün itibariyle Gördüğüm lüzum üzerine ve Sağlık sebeplerimden dolayı bırakıyorum. Herkesin bilmesini isterim ki ömrümü adadığım Türk Milliyetçiliği ve Türk İslam Ülküsü davama hizmet etme kararlılığım bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Şahsıma güvenerek il başkanlığı gibi kutsal ve şerefli bir görevi bizlere emanet eden Türk Dünyası’nın ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Bilge Lideri Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Görevimiz boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcılarımıza, MYK ve MDK Üyelerimize , İl yöneticilerime, İlçe Başkanlarıma, ülküdaşlarıma ve her biri birbirinden değerli hemşehrilerime bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla...” HABER MERKEZİ    
MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, il başkanlığından istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy sürpriz bir kararla görevinden istifa etti. Aksoy, 2 dakika önce sosyal medya hesabından istifasını duyurdu. Twitter hesabı paylaşımında Aksoy, sağlık sebeplerinden dolayı istifa ettiğini açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

 İşte Aksoy’un paylaşımı: “Değerli Antalyalı hemşehrilerim, Yol yürümekten her zaman Onur ve Gurur duyduğum dava arkadaşlarım; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle yürütmekte olduğum Antalya İl Başkanlığı görevim bugün itibariyle Gördüğüm lüzum üzerine ve Sağlık sebeplerimden dolayı bırakıyorum. Herkesin bilmesini isterim ki ömrümü adadığım Türk Milliyetçiliği ve Türk İslam Ülküsü davama hizmet etme kararlılığım bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Şahsıma güvenerek il başkanlığı gibi kutsal ve şerefli bir görevi bizlere emanet eden Türk Dünyası’nın ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Bilge Lideri Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Görevimiz boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcılarımıza, MYK ve MDK Üyelerimize , İl yöneticilerime, İlçe Başkanlarıma, ülküdaşlarıma ve her biri birbirinden değerli hemşehrilerime bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla...” HABER MERKEZİ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.