Hasan Gökce beraat etti

GÜNDEM 18.09.2019 - 19:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hasan Gökce beraat etti

Korkuteli eski Belediye Başkanı Hasan Gökce hakkındaki FETÖ suçlamasından beraat etti. Beraat haberini sosyal medyadan duyuran Gökce, “Yalan ve iftiralar üzerine kurmaya çalıştığınız bu komplo bize yapışmaz” dedi.

HABERİMİZ VAR – Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından belediyenin yan şirketi Ekdağ AŞ’nin yönetim kurulu başkanlığına atanan Korkuteli eski Belediye Başkanı Hasan Gökce, hakkında geçen yıl açılan FETÖ davasının ikinci duruşmasında beraat etti. MHP’den ayrılıp ve İYİ Parti’ye geçen Hasan Gökce, geçen yıl tatil yaparken polis operasyonuyla gözaltına alınmış ve hakkında FETÖ’ye üyelik iddiasıyla dava açılmıştı. SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Antalya Adliyesi önünde avukatı ile poz veren Gökçe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beraat ettiğini duyurdu. Gökçe paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Şahsımla ilgili 15 ay önce başlatılan FETÖ davası bugün itibariyle ‘beraat’le sonuçlanmıştır. Siyaset mühendisliğinizin şeytani planlamasıyla; yalan ve iftiralar üzerine kurmaya çalıştığınız bu adice komplo yüce Türk adaletinin terazinde tartılarak gereği yapılmıştır. Akl-ı evveller! Şunu bilin istedim. Sizin yıllardır her zerrenize bulaşan bu pisliğinizi; bizim gibi Ülkücü-Türk milliyetçisi vatan-millet sevdalılarına asla yapıştıramazsınız. Yapıştıramayacaksınız! Ellerim, bana ve sevdiklerime yaşattığınız bu zulümden dolayı her iki cihanda da yakanızda olacaktır”. 
Korkuteli eski Belediye Başkanı Hasan Gökce hakkındaki FETÖ suçlamasından beraat etti. Beraat haberini sosyal medyadan duyuran Gökce, “Yalan ve iftiralar üzerine kurmaya çalıştığınız bu komplo bize yapışmaz” dedi.

HABERİMİZ VAR – Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından belediyenin yan şirketi Ekdağ AŞ’nin yönetim kurulu başkanlığına atanan Korkuteli eski Belediye Başkanı Hasan Gökce, hakkında geçen yıl açılan FETÖ davasının ikinci duruşmasında beraat etti. MHP’den ayrılıp ve İYİ Parti’ye geçen Hasan Gökce, geçen yıl tatil yaparken polis operasyonuyla gözaltına alınmış ve hakkında FETÖ’ye üyelik iddiasıyla dava açılmıştı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Antalya Adliyesi önünde avukatı ile poz veren Gökçe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beraat ettiğini duyurdu. Gökçe paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Şahsımla ilgili 15 ay önce başlatılan FETÖ davası bugün itibariyle ‘beraat’le sonuçlanmıştır. Siyaset mühendisliğinizin şeytani planlamasıyla; yalan ve iftiralar üzerine kurmaya çalıştığınız bu adice komplo yüce Türk adaletinin terazinde tartılarak gereği yapılmıştır. Akl-ı evveller! Şunu bilin istedim. Sizin yıllardır her zerrenize bulaşan bu pisliğinizi; bizim gibi Ülkücü-Türk milliyetçisi vatan-millet sevdalılarına asla yapıştıramazsınız. Yapıştıramayacaksınız! Ellerim, bana ve sevdiklerime yaşattığınız bu zulümden dolayı her iki cihanda da yakanızda olacaktır”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.