İşte Muhittin Böcek’in destek ekibi

GÜNDEM 19.09.2019 - 18:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İşte Muhittin Böcek’in destek ekibi

Yerel seçimler öncesi bir araya gelen ve Muhittin Böcek’in adaylığı için çalışan çeşitli görüşlerden deneyimli siyasetçiler ‘Antalya Gönüllüleri Platformu’ adıyla sahneye çıktı. Platformun önümüzdeki günlerde yerel yöneticileri ziyaret edeceği duyuruldu

haberimizvar.net Antalya’da uzun yıllar politikaya yön veren farklı siyasi görüşlere sahip isimler Antalya Gönüllüleri Platformu adıyla bir araya geldi. “Hepsi bir arada, aynı çatı altında” sloganı ile yola çıkan platform önümüzdeki günlerde yerel yöneticilere yapılacak ziyaretler sonrası çalışmalarına start verecek. Amaçlarının ülkeyi siyasi kutuplaşmadan kurtarmak olduğunu belirten platform üyeleri, “Ülkemizde ve ilimizde yaşanmakta olan siyasi kutuplaşmaların toplumsal barışı olumsuz yönde etkilendiğini gören bizler, farklı siyasi görüşlerden olmamıza rağmen ülkemiz ve Antalya’mız için hep birlikte bir şeyler yapılması zorunluluğunun bilincindeyiz” açıklaması yaptı. AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTULAR Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bu düşünceden hareketle, ülkemiz ve Antalya’mız da yapılan olumlu işleri takdir etmeye, olumsuz işleri de konunun uzmanlarını uyararak ve doğru çözümler üreterek toplumun vicdanı olmaya talibiz. Yani kısacası doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. Bugünden itibaren, ülkemizin ve ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik değerlerine sahip çıkıp, Antalya’nın dününü, bugününü unutmadan yarınlarının tesisi için çalışacağız. Bu platform, Antalya siyasetinde ve sivil toplum kuruluşlarında hizmet vermiş, farklı düşüncelerin, farklı siyasi görüşlerin Antalya sevdası ile bir araya gelmiştir. Yani özetle hepimiz bir arada, aynı çatı altında buluştuk”. PLATFORM SÖZCÜSÜ ERDAL ÖNER Sözcülüğünü Kepez eski Belediye Başkanı Erdal Öner’in üstlendiği platformda MHP eski İl Başkanı  Ali Adnan Kaya, DYP eski İl Başkanı Orhan Altınay, ANAP eski il başkanları Cihan Dinç ve Niyazi Öcal, BBP eski il başkanları Hulusi Kızılkaya ve  İbrahim Bodur, Anadolu Birliği Genel Başkanı  Bedri Yalçın, CHP eski İl Eğitim Sekreteri  Canip Can, SP’li Adnan Semerci, İYİ Parti Konyaaltı Kurucu Başkan Yardımcısı Ali Boyacı ve UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar’ın yer aldığı bildirildi. Antalya Gönüllüleri Platformu’nun 31 Mart yerel seçimlerinden önce kurulduğu ve Muhittin Böcek’in Büyükşehir belediye başkan adaylığını desteklediği, seçimlerde bu amaçla çalıştığı da kulislere yansıdı.
Yerel seçimler öncesi bir araya gelen ve Muhittin Böcek’in adaylığı için çalışan çeşitli görüşlerden deneyimli siyasetçiler ‘Antalya Gönüllüleri Platformu’ adıyla sahneye çıktı. Platformun önümüzdeki günlerde yerel yöneticileri ziyaret edeceği duyuruldu

haberimizvar.net Antalya’da uzun yıllar politikaya yön veren farklı siyasi görüşlere sahip isimler Antalya Gönüllüleri Platformu adıyla bir araya geldi. “Hepsi bir arada, aynı çatı altında” sloganı ile yola çıkan platform önümüzdeki günlerde yerel yöneticilere yapılacak ziyaretler sonrası çalışmalarına start verecek. Amaçlarının ülkeyi siyasi kutuplaşmadan kurtarmak olduğunu belirten platform üyeleri, “Ülkemizde ve ilimizde yaşanmakta olan siyasi kutuplaşmaların toplumsal barışı olumsuz yönde etkilendiğini gören bizler, farklı siyasi görüşlerden olmamıza rağmen ülkemiz ve Antalya’mız için hep birlikte bir şeyler yapılması zorunluluğunun bilincindeyiz” açıklaması yaptı.

AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTULAR

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bu düşünceden hareketle, ülkemiz ve Antalya’mız da yapılan olumlu işleri takdir etmeye, olumsuz işleri de konunun uzmanlarını uyararak ve doğru çözümler üreterek toplumun vicdanı olmaya talibiz. Yani kısacası doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. Bugünden itibaren, ülkemizin ve ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik değerlerine sahip çıkıp, Antalya’nın dününü, bugününü unutmadan yarınlarının tesisi için çalışacağız. Bu platform, Antalya siyasetinde ve sivil toplum kuruluşlarında hizmet vermiş, farklı düşüncelerin, farklı siyasi görüşlerin Antalya sevdası ile bir araya gelmiştir. Yani özetle hepimiz bir arada, aynı çatı altında buluştuk”.

PLATFORM SÖZCÜSÜ ERDAL ÖNER

Sözcülüğünü Kepez eski Belediye Başkanı Erdal Öner’in üstlendiği platformda MHP eski İl Başkanı  Ali Adnan Kaya, DYP eski İl Başkanı Orhan Altınay, ANAP eski il başkanları Cihan Dinç ve Niyazi Öcal, BBP eski il başkanları Hulusi Kızılkaya ve  İbrahim Bodur, Anadolu Birliği Genel Başkanı  Bedri Yalçın, CHP eski İl Eğitim Sekreteri  Canip Can, SP’li Adnan Semerci, İYİ Parti Konyaaltı Kurucu Başkan Yardımcısı Ali Boyacı ve UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar’ın yer aldığı bildirildi. Antalya Gönüllüleri Platformu’nun 31 Mart yerel seçimlerinden önce kurulduğu ve Muhittin Böcek’in Büyükşehir belediye başkan adaylığını desteklediği, seçimlerde bu amaçla çalıştığı da kulislere yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.