Kılıçdaroğlu, Tamince’nin avukatlarını sordu

SİYASET 19.09.2019 - 18:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kılıçdaroğlu, Tamince’nin avukatlarını sordu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Fettah Tamince’nin avukatlarıyla olan para transferinin incelenmesi gerektiğini belirterek, “Acaba paranın gücüyle mi oluyor bu? Yoksa başka güçler mi var?” dedi

haberimizvar.net CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı’nın itirazı sonrası Fettah Tamince hakkında yeniden soruşturma açılmasıyla ilgili konuştu. Tamince ile avukatları arasındaki para transferinin incelenmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Acaba paranın gücüyle mi oluyor bu? Yoksa başka güçler mi var? Adalet Bakanlığı'nın itiraz etmesi sadece adaletin gerçekleşmesi adına önemli bir aşama” ifadelerini kullandı. PARA TRAFİĞİ CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:"Vicdanım da buna el vermiyordu ben bunu defalarca dile getirdi. Avukatlarla Fettah Tamince arasındaki parasal ilişkinin çok iyi bir şekilde irdelenmesi lazım. Acaba paranın gücüyle mi oluyor bu? Yoksa başka güçler mi var? Adalet Bakanlığı'nın itiraz etmesi sadece adaletin gerçekleşmesi adına önemli bir aşama."
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Fettah Tamince’nin avukatlarıyla olan para transferinin incelenmesi gerektiğini belirterek, “Acaba paranın gücüyle mi oluyor bu? Yoksa başka güçler mi var?” dedi

haberimizvar.net CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı’nın itirazı sonrası Fettah Tamince hakkında yeniden soruşturma açılmasıyla ilgili konuştu. Tamince ile avukatları arasındaki para transferinin incelenmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Acaba paranın gücüyle mi oluyor bu? Yoksa başka güçler mi var? Adalet Bakanlığı'nın itiraz etmesi sadece adaletin gerçekleşmesi adına önemli bir aşama” ifadelerini kullandı.

PARA TRAFİĞİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:"Vicdanım da buna el vermiyordu ben bunu defalarca dile getirdi. Avukatlarla Fettah Tamince arasındaki parasal ilişkinin çok iyi bir şekilde irdelenmesi lazım. Acaba paranın gücüyle mi oluyor bu? Yoksa başka güçler mi var? Adalet Bakanlığı'nın itiraz etmesi sadece adaletin gerçekleşmesi adına önemli bir aşama."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.