Berberoğlu'nun adı parkta yaşayacak

YEREL 21.09.2019 - 10:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Berberoğlu'nun adı parkta yaşayacak

Muratpaşa Belediyesi, geçen nisanda yaşamını yitiren Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) eski başkanı ve Antalya eski Milletvekili Osman Berberoğlu'nun adını parka verdi.

haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi, 'kent kimliğinin' ve 'kentsel belleğin' gelişmesi için Türk edebiyatının büyük isimlerinden Yahya Kemal, Antalya siyasetinin önemli isimlerinden Malik Günal, Türk düşün dünyasına yön veren Ziya Gökalp, Hacı Bektaş Veli, Cahit Sıtkı Tarancı ve Neşet Ertaş'ın isimlerini parklarda yaşatıyor. Muratpaşa Belediyesi bu kapsamda Yenigün Mahallesi'nin en büyük parklarından birine Antalya'ya iz bırakmış isimlerden Osman Berberoğlu'nun adının verilmesini kararlaştırdı. Berberoğlu'nun adını taşıyacak park, 25 bine yaklaşan nüfusuyla Muratpaşa'nın en kalabalık mahallerinden Yenigün'ün en geniş yeşil alanlarından biri olarak dikkat çekiyor. Kapsamlı bir revizyon çalışması gerçekleştirilen yaklaşık 6 dönümlü park, Yenigün Mahallesi'nde 1068-1078 sokaklar kesişiminde yer alıyor. Parkta çocuk oyun grubu ve fitness alanlarının yanı sıra basketbol sahası da bulunuyor.    
Muratpaşa Belediyesi, geçen nisanda yaşamını yitiren Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) eski başkanı ve Antalya eski Milletvekili Osman Berberoğlu'nun adını parka verdi.

haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi, 'kent kimliğinin' ve 'kentsel belleğin' gelişmesi için Türk edebiyatının büyük isimlerinden Yahya Kemal, Antalya siyasetinin önemli isimlerinden Malik Günal, Türk düşün dünyasına yön veren Ziya Gökalp, Hacı Bektaş Veli, Cahit Sıtkı Tarancı ve Neşet Ertaş'ın isimlerini parklarda yaşatıyor. Muratpaşa Belediyesi bu kapsamda Yenigün Mahallesi'nin en büyük parklarından birine Antalya'ya iz bırakmış isimlerden Osman Berberoğlu'nun adının verilmesini kararlaştırdı.

Berberoğlu'nun adını taşıyacak park, 25 bine yaklaşan nüfusuyla Muratpaşa'nın en kalabalık mahallerinden Yenigün'ün en geniş yeşil alanlarından biri olarak dikkat çekiyor. Kapsamlı bir revizyon çalışması gerçekleştirilen yaklaşık 6 dönümlü park, Yenigün Mahallesi'nde 1068-1078 sokaklar kesişiminde yer alıyor. Parkta çocuk oyun grubu ve fitness alanlarının yanı sıra basketbol sahası da bulunuyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.