‘Korkmaz’ futbolu patladı

SPOR 21.09.2019 - 17:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Korkmaz’ futbolu patladı

Süper Lig'in 5’inci haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Antalyaspor, sahadan 3-0 yenik ayrıldı

haberimizvar.var Süper Lig Cemil Usta Sezonu 5’inci hafta karşılaşmasında Antalyaspor, Kasımpaşa’ya konuk oldu. Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmanın ilk önemli atağı Antalyaspor’dan geldi. Aatif Chahechouhe’nun yerden ortasında topla buluşan Diego’nun vuruşunu kaleci Fatih güçlükle ve iki hamlede kontrol edebildi. 28’inci dakikada Ufuk Akyol’un ceza alanı dışından çektiği sert şut az farkla auta gitti. Kasımpaşa’nın en büyük tehlikesi 32’nci dakikada yaşandı. Kale alanı içindeki karambolde kaleye giden topu Boffin son anda uzanarak tutmayı başardı. 45’inci dakikada İlhan Depe’nin vuruşu az farkla auta çıktı. Mücadelenin ilk 45 dakikasında her iki takım da gol atma başarısı gösteremeyince devre 0-0 sona erdi. GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ İkinci yarıya Antalyaspor hızlı başladı. Amilton’un ortasında Nazım’ın kafa vuruşunu Fatih direk dibinden kornere gönderdi. 53’üncü dakikada ev sahibi ekip golü buldu. Thiam’ın pasıyla kale alanında topla buluşan Mustafa Pektemek zayıf bir vuruş yapsa da top çizgiyi geçti ve Kasımpaşa 1-0 üstünlüğü yakaladı. Antalyaspor 58’inci dakikada sonra Nazım Sangare ile golü buldu ancak VAR incelemesi sonrası gol geçerli sayılmadı. 2 dakika sonra Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Gelişen hızlı hücumda Thiam Mame Baba ev sahibi takımı 2-0 öne geçiren golü attı. 70’inci dakikada Fredy’nin ortasında Aatif Chahechouhe kafayı vurdu ancak top az farkla auta çıktı. 80’inci dakikada Kasımpaşa’nın yakaladığı hızlı hücumda Thiam Mame, topu Boffin’in üzerinden aşırtarak skoru 3-0’a getirdi. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Kasımpaşa’nın 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Süper Lig'in 5’inci haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Antalyaspor, sahadan 3-0 yenik ayrıldı

haberimizvar.var Süper Lig Cemil Usta Sezonu 5’inci hafta karşılaşmasında Antalyaspor, Kasımpaşa’ya konuk oldu. Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmanın ilk önemli atağı Antalyaspor’dan geldi.

Aatif Chahechouhe’nun yerden ortasında topla buluşan Diego’nun vuruşunu kaleci Fatih güçlükle ve iki hamlede kontrol edebildi. 28’inci dakikada Ufuk Akyol’un ceza alanı dışından çektiği sert şut az farkla auta gitti. Kasımpaşa’nın en büyük tehlikesi 32’nci dakikada yaşandı. Kale alanı içindeki karambolde kaleye giden topu Boffin son anda uzanarak tutmayı başardı. 45’inci dakikada İlhan Depe’nin vuruşu az farkla auta çıktı. Mücadelenin ilk 45 dakikasında her iki takım da gol atma başarısı gösteremeyince devre 0-0 sona erdi.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

İkinci yarıya Antalyaspor hızlı başladı. Amilton’un ortasında Nazım’ın kafa vuruşunu Fatih direk dibinden kornere gönderdi. 53’üncü dakikada ev sahibi ekip golü buldu. Thiam’ın pasıyla kale alanında topla buluşan Mustafa Pektemek zayıf bir vuruş yapsa da top çizgiyi geçti ve Kasımpaşa 1-0 üstünlüğü yakaladı. Antalyaspor 58’inci dakikada sonra Nazım Sangare ile golü buldu ancak VAR incelemesi sonrası gol geçerli sayılmadı. 2 dakika sonra Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Gelişen hızlı hücumda Thiam Mame Baba ev sahibi takımı 2-0 öne geçiren golü attı. 70’inci dakikada Fredy’nin ortasında Aatif Chahechouhe kafayı vurdu ancak top az farkla auta çıktı. 80’inci dakikada Kasımpaşa’nın yakaladığı hızlı hücumda Thiam Mame, topu Boffin’in üzerinden aşırtarak skoru 3-0’a getirdi. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Kasımpaşa’nın 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.