İYİ Parti’de şimdi de AKM tartışması

GÜNDEM 23.09.2019 - 13:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’de şimdi de AKM tartışması

İYİ Parti İl Teşkilatı’nın bu akşam gerçekleştireceği ‘Büyük Antalya Buluşması’nın adresinin ‘Antalya Kültür Merkezi’ olarak yazılması eleştiri konusu oldu. AKM’nin açılımının Antalya değil, Atatürk Kültür Merkezi olduğu tartışması başladı

haberimizvar.net Bir süredir tartışmaların ardı arkası kesilmeyen İYİ Parti Antalya teşkilatlarında şimdi de ‘AKM’ polemiği açıldı. İYİ Parti İl Başkanlığı’nın bu akşam saat 19.30’da AKM’de gerçekleştireceği ‘Büyük Antalya Buluşması’nın davetiyelerinde AKM’nin açılımının Antalya Kültür Merkezi diye yazılması eleştiri konusu oldu. AKM’nin açılımının Antalya Kültür Merkezi değil, Atatürk Kültür Merkezi olduğunu söyleyen il başkan yardımcısı Nail Çelebioğlu, İl Başkanı Ahmet Aydın’a yüklendi. ‘BİR SEFER DOĞRU BİR İŞ YAPIN’ İl Başkanı Aydın’a sosyal medya hesabından tepki gösteren Çelebioğlu, “Koskoca genel başkan yardımcısı Koray Aydın’ı Koray Avcı yaptınız, ses çıkarmadık. 31 Mart Yerel Seçimleri için dağıttığın teşekkür belgelerine ‘23 Haziran İstanbul seçimleri’ yazdın, sonrasında salondan çıkmadan geri topladın. 40 yıllık Atatürk Kültür Merkezi’ni Antalya Kültür Merkezi yaptın. Kimse gelmesin diye adres mi şaşırttın? Bir sefer de doğru bir iş yapın da sizi alkışlayalım” ifadelerini kullandı. ANTALYALILAR ‘ATATÜRK’ DER AKM’nin açılımının resmi kayıtlarda ve posta adreslerinde ‘Atatürk Kültür Merkezi’ değil, ‘Antalya Kültür Merkezi’ olarak görüldüğünün hatırlatılması üzerine de Çelebioğlu, “Bütün Antalyalılar orayı Atatürk Kültür Merkezi olarak biliyor. Tıpkı İstanbul’daki, Ankara’daki AKM gibi… Posta adresinde nasıl göründüğü başka bir konu, ama davetlilerin hangi adla bildikleri önemli… Orası bizim için Atatürk Kültür Merkezi’dir” dedi.
İYİ Parti İl Teşkilatı’nın bu akşam gerçekleştireceği ‘Büyük Antalya Buluşması’nın adresinin ‘Antalya Kültür Merkezi’ olarak yazılması eleştiri konusu oldu. AKM’nin açılımının Antalya değil, Atatürk Kültür Merkezi olduğu tartışması başladı

haberimizvar.net Bir süredir tartışmaların ardı arkası kesilmeyen İYİ Parti Antalya teşkilatlarında şimdi de ‘AKM’ polemiği açıldı. İYİ Parti İl Başkanlığı’nın bu akşam saat 19.30’da AKM’de gerçekleştireceği ‘Büyük Antalya Buluşması’nın davetiyelerinde AKM’nin açılımının Antalya Kültür Merkezi diye yazılması eleştiri konusu oldu. AKM’nin açılımının Antalya Kültür Merkezi değil, Atatürk Kültür Merkezi olduğunu söyleyen il başkan yardımcısı Nail Çelebioğlu, İl Başkanı Ahmet Aydın’a yüklendi.

‘BİR SEFER DOĞRU BİR İŞ YAPIN’

İl Başkanı Aydın’a sosyal medya hesabından tepki gösteren Çelebioğlu, “Koskoca genel başkan yardımcısı Koray Aydın’ı Koray Avcı yaptınız, ses çıkarmadık. 31 Mart Yerel Seçimleri için dağıttığın teşekkür belgelerine ‘23 Haziran İstanbul seçimleri’ yazdın, sonrasında salondan çıkmadan geri topladın. 40 yıllık Atatürk Kültür Merkezi’ni Antalya Kültür Merkezi yaptın. Kimse gelmesin diye adres mi şaşırttın? Bir sefer de doğru bir iş yapın da sizi alkışlayalım” ifadelerini kullandı.

ANTALYALILAR ‘ATATÜRK’ DER

AKM’nin açılımının resmi kayıtlarda ve posta adreslerinde ‘Atatürk Kültür Merkezi’ değil, ‘Antalya Kültür Merkezi’ olarak görüldüğünün hatırlatılması üzerine de Çelebioğlu, “Bütün Antalyalılar orayı Atatürk Kültür Merkezi olarak biliyor. Tıpkı İstanbul’daki, Ankara’daki AKM gibi… Posta adresinde nasıl göründüğü başka bir konu, ama davetlilerin hangi adla bildikleri önemli… Orası bizim için Atatürk Kültür Merkezi’dir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.