Boztaş: Üzerimize düşeni yapacağız

EKONOMİ 24.09.2019 - 11:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Boztaş: Üzerimize düşeni yapacağız

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Thomas Cook'un iflasını açıklamasından sonra, "Manavgat- Side destinasyonuna gelen misafirlere turizmcilerimizin Türk misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceğinden eminim" dedi

haberimizvar.net Dünyanın en eski seyahat acentesi 178 yıllık Thomas Cook'un iflasını açıklamasının ardından MATSO Başkanı Ahmet Boztaş açıklama yaptı. Konuyla ilgili devletin gereken desteği vereceğini açıkladığını belirten Ahmet Boztaş, "Thomas Cook aracılığıyla bölgemizde tatil yapan misafirlere turizmcilerimizin Türk misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceklerinden eminim. MATSO olarak üzerimize düşeni yapacağız. Hem üyelerimizin hem de sektörün zarar görmemesi için konuyla ilgili yakından ilgileniyoruz" dedi. İFLAS ÜZÜCÜ Başkan Boztaş, dünyanın en büyük seyahat acentelerinden olan Thomas Cook'un iflas etmesinin üzücü olduğunu kaydederek, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın konuyla ilgili yaptığı açıklamaların önemli olduğunu kaydetti. Başkan Boztaş, şunları belirtti: "Bakanlığımızın yaşanan bu hadiseye çok hızlı biçimde müdahale etmesi en büyük tesellimiz. Ayrıca valiliklerde de kriz masaları kurulmuştur. İngiltere'den misafir ağırlayan konaklama işletmelerine büyük görevler düşüyor. Düşünülmeden atılan hatalı bir adım turizme önemli zararlar verebilir."
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Thomas Cook'un iflasını açıklamasından sonra, "Manavgat- Side destinasyonuna gelen misafirlere turizmcilerimizin Türk misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceğinden eminim" dedi

haberimizvar.net Dünyanın en eski seyahat acentesi 178 yıllık Thomas Cook'un iflasını açıklamasının ardından MATSO Başkanı Ahmet Boztaş açıklama yaptı. Konuyla ilgili devletin gereken desteği vereceğini açıkladığını belirten Ahmet Boztaş, "Thomas Cook aracılığıyla bölgemizde tatil yapan misafirlere turizmcilerimizin Türk misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceklerinden eminim. MATSO olarak üzerimize düşeni yapacağız. Hem üyelerimizin hem de sektörün zarar görmemesi için konuyla ilgili yakından ilgileniyoruz" dedi.

İFLAS ÜZÜCÜ

Başkan Boztaş, dünyanın en büyük seyahat acentelerinden olan Thomas Cook'un iflas etmesinin üzücü olduğunu kaydederek, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın konuyla ilgili yaptığı açıklamaların önemli olduğunu kaydetti. Başkan Boztaş, şunları belirtti: "Bakanlığımızın yaşanan bu hadiseye çok hızlı biçimde müdahale etmesi en büyük tesellimiz. Ayrıca valiliklerde de kriz masaları kurulmuştur. İngiltere'den misafir ağırlayan konaklama işletmelerine büyük görevler düşüyor. Düşünülmeden atılan hatalı bir adım turizme önemli zararlar verebilir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.