HOCA GİBİ İFTİRACI OLMA

SİYASET 25.09.2019 - 21:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

HOCA GİBİ İFTİRACI OLMA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in yayınlanan röportajında Altın Portakal’a çok astronomik rakamların ödendiğini dile getirmesinin ardından eski Başkan Türe'den, ispat daveti geldi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sosyal medya hesabından seslendi. Türel, ulusal basına Altın Portakal ile ilgili röportaj veren Başkan Böcek’in cümlelerinin yer aldığı fotoğrafı paylaştı. BÖCEK NE DEDİ? Fotoğrafta röportaj yer alan; “Festivalin ekonomik maliyeti ne kadar olacak? Ekonomik yönüyle de iyi gidiyoruz. Geçen yılın neredeyse yarı maliyetine yapacağız. Hollywood’dan ünlü oyuncular gelirdi, uluslararası jüride dünyaca ünlü isimler yer alırdı. Bu yıl yurtdışından gelecek isim var mı? Onlara çok astronomik rakamlar ödendi. Bizim festivalin toplam rakamı kadar bir sanatçının geldiğini duyduk. Para sizin, halkın parası, bir sanatçıya harcayamayız...”  bölümü paylaştı. BELGESİYLE AÇIKLAYIN Türel sosyal medya hesabından “2 soru Belgesiyle açıklayın” diyerek Başkan Muhittin Böcek’i etiketledi. Türel’in sorduğu sorular şöyle: “Başkan Böcek Hürriyet Kelebek'e röportaj vermiş. Film Festivali ile ilgili Türel dönemini işaret ederek bu sene yapacakları festivalin bütçesi kadar bir sanatçıya geçmişte ücret ödendiğini söylemiş. İki soru:   Bu sene yapacağınız festivalin bütçesi ne kadar?  Hangi sanatçıya yapacağınız festival bütçesi kadar ücret ödenmiş? Eskiden “Hoca”sı duyumlarımıza göre diye bol iftira atardı şimdi kendisi elinde tüm bilgi ve belge olmasına rağmen "Duyduk” diye gayri ciddi aynı iftira kervanına katılıyor. Buyrun belgesiyle açıklayın başkan Böcek. Yoksa hocalarınız gibi iftiracı olursunuz. “ AKAYDIN’A GÖNDERME Türel’in Başkan Böcek’e soru yönelttikten sonra ‘Hoca’ olarak tanınan Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın’a gönderme yapması dikkat çekti. Başkan Böcek’in ise, Türel’in sorularına yanıt verip, vermeyeceği ise kamuoyunda merak konusu oldu.   
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in yayınlanan röportajında Altın Portakal’a çok astronomik rakamların ödendiğini dile getirmesinin ardından eski Başkan Türe'den, ispat daveti geldi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sosyal medya hesabından seslendi. Türel, ulusal basına Altın Portakal ile ilgili röportaj veren Başkan Böcek’in cümlelerinin yer aldığı fotoğrafı paylaştı.

BÖCEK NE DEDİ?

Fotoğrafta röportaj yer alan;

“Festivalin ekonomik maliyeti ne kadar olacak?

Ekonomik yönüyle de iyi gidiyoruz. Geçen yılın neredeyse yarı maliyetine yapacağız.

Hollywood’dan ünlü oyuncular gelirdi, uluslararası jüride dünyaca ünlü isimler yer alırdı. Bu yıl yurtdışından gelecek isim var mı?

Onlara çok astronomik rakamlar ödendi. Bizim festivalin toplam rakamı kadar bir sanatçının geldiğini duyduk. Para sizin, halkın parası, bir sanatçıya harcayamayız...”  bölümü paylaştı.

BELGESİYLE AÇIKLAYIN

Türel sosyal medya hesabından “2 soru Belgesiyle açıklayın” diyerek Başkan Muhittin Böcek’i etiketledi. Türel’in sorduğu sorular şöyle:

“Başkan Böcek Hürriyet Kelebek'e röportaj vermiş. Film Festivali ile ilgili Türel dönemini işaret ederek bu sene yapacakları festivalin bütçesi kadar bir sanatçıya geçmişte ücret ödendiğini söylemiş. İki soru:

 

  1. Bu sene yapacağınız festivalin bütçesi ne kadar?
  2.  Hangi sanatçıya yapacağınız festival bütçesi kadar ücret ödenmiş?

Eskiden “Hoca”sı duyumlarımıza göre diye bol iftira atardı şimdi kendisi elinde tüm bilgi ve belge olmasına rağmen "Duyduk” diye gayri ciddi aynı iftira kervanına katılıyor. Buyrun belgesiyle açıklayın başkan Böcek. Yoksa hocalarınız gibi iftiracı olursunuz. “

AKAYDIN’A GÖNDERME

Türel’in Başkan Böcek’e soru yönelttikten sonra ‘Hoca’ olarak tanınan Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın’a gönderme yapması dikkat çekti. Başkan Böcek’in ise, Türel’in sorularına yanıt verip, vermeyeceği ise kamuoyunda merak konusu oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.