Eski başkan devir teslime gelmedi

SİYASET 28.09.2019 - 17:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Eski başkan devir teslime gelmedi

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda yapılan devir teslime görevden alınan Ahmet Aydın ‘şehir dışında olduğunu’ mazeret göstererek katılmadı. İl Başkanlığını devralan Yavuz Temizer, Antalya’daki üye sayısını maksimuma çıkartacaklarını söyledi

haberimizvar.net Antalya’da bugün iki devir teslim vardı. İstifa ettirilen MHP eski il başkanı Mustafa Aksoy görevini yerine atanan Hilmi Durgun’a teslim ederken, İYİ Parti’deki devir teslime görevden alınan eski il başkanı Ahmet Aydın gelmedi. Ahmet Aydın’ın yerine il başkanlığına atanan Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer’e görevi devreden kimse olmadı. Devir teslime gelmeyen Aydın mazeret olarak “şehir dışındayım” derken, birçok il başkan yardımcısının da törene katılmadı. 3 MİLLETVEKİLİ DE KATILDI İYİ Parti Antalya il binasında yapılan devir teslim törenine milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi ve Tuba Vural Çokal’ın yanı sıra birçok kurucular kurulu üyesi de katıldı. Feridun Bahşi ve Hasan Subaşı’nın eski il başkanları Nizamettin Sağır ile Ahmet Aydın’a teşekkür ederken, Tuba Vural Çokal’ın sadece Aydın’a teşekkür etmesi dikkat çekti. İl başkanlığı görevini devraldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Temizer, “Antalya’da 250 bin oy almış İYİ Parti’nin üye sayısını bunu temsil edebilir maksimum noktaya getireceğiz. Şubat ayı itibarıyla kongre takvimimiz başlıyor. Kongreye birlik ve beraberlik içinde, en güçlü şekilde gideceğiz” dedi.
İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nda yapılan devir teslime görevden alınan Ahmet Aydın ‘şehir dışında olduğunu’ mazeret göstererek katılmadı. İl Başkanlığını devralan Yavuz Temizer, Antalya’daki üye sayısını maksimuma çıkartacaklarını söyledi

haberimizvar.net Antalya’da bugün iki devir teslim vardı. İstifa ettirilen MHP eski il başkanı Mustafa Aksoy görevini yerine atanan Hilmi Durgun’a teslim ederken, İYİ Parti’deki devir teslime görevden alınan eski il başkanı Ahmet Aydın gelmedi. Ahmet Aydın’ın yerine il başkanlığına atanan Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer’e görevi devreden kimse olmadı. Devir teslime gelmeyen Aydın mazeret olarak “şehir dışındayım” derken, birçok il başkan yardımcısının da törene katılmadı.

3 MİLLETVEKİLİ DE KATILDI

İYİ Parti Antalya il binasında yapılan devir teslim törenine milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi ve Tuba Vural Çokal’ın yanı sıra birçok kurucular kurulu üyesi de katıldı. Feridun Bahşi ve Hasan Subaşı’nın eski il başkanları Nizamettin Sağır ile Ahmet Aydın’a teşekkür ederken, Tuba Vural Çokal’ın sadece Aydın’a teşekkür etmesi dikkat çekti. İl başkanlığı görevini devraldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Temizer, “Antalya’da 250 bin oy almış İYİ Parti’nin üye sayısını bunu temsil edebilir maksimum noktaya getireceğiz. Şubat ayı itibarıyla kongre takvimimiz başlıyor. Kongreye birlik ve beraberlik içinde, en güçlü şekilde gideceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.