Zübükler odamıza çöreklendi!

GÜNDEM 30.09.2019 - 16:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Zübükler odamıza çöreklendi!

Cezaevinden mektup gönderen Şoförler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, ‘zübük takımı’, ‘haramiler’, ‘kendini bilmez güç sarhoşları’ dediği ekibin odaya çöreklenmeye çalıştığını söyledi. Alkan’ın AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi hedef aldığı ileri sürüldü

haberimizvar.net Rüşvet iddiasıyla tutuklanan ve cezaevinden yeniden başkan adaylığını açıklayan Antalya Şoförler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, oda üyelerine mektup gönderdi. Alkan, Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi B 16 Koğuşu’ndan gönderdiği mektupta, “Üyesi olarak yaklaşık 18 yıldır başkanlığını onurla yaptığım odamız kem gözlerin, haramilerin, huzur düşmanlarının tehdidi altında, çeşitli iftiralarla, karalama kampanyalarıyla seçime götürülüyor. Biz kocaman bir aileyiz. Ailemiz üzerinde oyunlar oynamakta, hesaplar yapılmakta, pis eller ile odamızın mahremiyeti kirletilmek istenmektedir” dedi. ‘KİRLİ ELLER AYAR VERMEK İSTİYOR’ Mehmet Ali Alkan cezaevinden yazdığı mektuba şöyle devam etti: “Biz oda ailesi olarak kendi içimizde sorunları konuşup çözeriz. Olağan seçimlerimizde aramızdan bir üyemizi başkan olarak seçeriz. Bu bir hizmet anlayışıdır. Kirli eller bunu elimizden alarak, odamıza, üyelerimize ayar vermek istemektedir. Sahip oldukları siyasi gücü menfaatleri ve çıkarlarına göre kullanan bazı çevreler, kayyum atamaları ile irademize engel olmakta ve her meslek kuruluşunu ele geçirmek istemektedirler. Esnafımız kan ağlarken, kepenk kapatılırken, vergi yükü altında ezilirken, görevi ve misyonu bu sorunlara çözüm üretmek, esnafı ayakta tutmak ve siyasi otoriteyi çözüm üretmesi için yönlendirmesi gerekenler, kendi işlerini bir kenara bırakarak, fırsatçılığa soyunarak, irademizi ipotek altına almaya çalışmaktadır.”. 'HARAMİLERİN OYUNUNA SON VERELİM’ Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve ekibini suçladığı ileri sürülen Alkan, “İnsanları kullanma sanatı uzmanı bu kişiler, şimdi de biz şoför esnafının üzerine çöreklenmişlerdir. Bugün odamıza, yarın sizlere de sıçrayacak bir yangın başlatmışlardır. Buna şimdi dur demezsek, hakkı hukuku korumazsak, irademize sahip çıkmazsak, bir sonraki tehlikeye de sahip çıkamayız. Bir araya gelmiş zübük takımının, harami takımının oyunlarına son vermek elimizde” diye yazdı. 'KENDİNİ BİLMEZ GÜÇ SARHOŞU İNSANLAR’ Şoförler Odası eski başkanı Alkan mektubunu şu sözlerle bitirdi: “Türlü oyunlarla, karalama kampanyalarıyla, itibarsızlaştırma operasyonlarını siyasi güç kullanarak yürürlüğe sokan bu akıl almaz hırsla dolu bu birkaç kendini bilmez, aymaz, kural tanımaz, emek ve demokrasi düşmanı bu insanlara dur denmelidir. Bir araya gelerek ganimet paylaşırcasına esnafımızın üzerinde elleri, gözleri, gizli planları olan bu birkaç kendini bilmez güç sarhoşu insanlara haddini bildirme zamanıdır Birlik olma zamanıdır. Safları sıklaştırıp mahremimize sahip çıkma zamanıdır. Zamanı geldiğinde aile olarak bir araya gelip kendi aramızda başkanımızı, yönetimimizi seçmeyi biliriz. Sorunlarımızı aile içinde çözmeyi de biliriz. Ama haksızlığa, kuralsızlığa, adaletsizliğe, fırsatçılığa dur demeyi de biliriz. Biz şoför esnafıyız. Kimseyi yolda koymayız, yolda kalmayız.”
Cezaevinden mektup gönderen Şoförler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, ‘zübük takımı’, ‘haramiler’, ‘kendini bilmez güç sarhoşları’ dediği ekibin odaya çöreklenmeye çalıştığını söyledi. Alkan’ın AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi hedef aldığı ileri sürüldü

haberimizvar.net Rüşvet iddiasıyla tutuklanan ve cezaevinden yeniden başkan adaylığını açıklayan Antalya Şoförler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, oda üyelerine mektup gönderdi. Alkan, Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi B 16 Koğuşu’ndan gönderdiği mektupta, “Üyesi olarak yaklaşık 18 yıldır başkanlığını onurla yaptığım odamız kem gözlerin, haramilerin, huzur düşmanlarının tehdidi altında, çeşitli iftiralarla, karalama kampanyalarıyla seçime götürülüyor. Biz kocaman bir aileyiz. Ailemiz üzerinde oyunlar oynamakta, hesaplar yapılmakta, pis eller ile odamızın mahremiyeti kirletilmek istenmektedir” dedi.

‘KİRLİ ELLER AYAR VERMEK İSTİYOR’

Mehmet Ali Alkan cezaevinden yazdığı mektuba şöyle devam etti: “Biz oda ailesi olarak kendi içimizde sorunları konuşup çözeriz. Olağan seçimlerimizde aramızdan bir üyemizi başkan olarak seçeriz. Bu bir hizmet anlayışıdır. Kirli eller bunu elimizden alarak, odamıza, üyelerimize ayar vermek istemektedir. Sahip oldukları siyasi gücü menfaatleri ve çıkarlarına göre kullanan bazı çevreler, kayyum atamaları ile irademize engel olmakta ve her meslek kuruluşunu ele geçirmek istemektedirler. Esnafımız kan ağlarken, kepenk kapatılırken, vergi yükü altında ezilirken, görevi ve misyonu bu sorunlara çözüm üretmek, esnafı ayakta tutmak ve siyasi otoriteyi çözüm üretmesi için yönlendirmesi gerekenler, kendi işlerini bir kenara bırakarak, fırsatçılığa soyunarak, irademizi ipotek altına almaya çalışmaktadır.”.

'HARAMİLERİN OYUNUNA SON VERELİM’

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve ekibini suçladığı ileri sürülen Alkan, “İnsanları kullanma sanatı uzmanı bu kişiler, şimdi de biz şoför esnafının üzerine çöreklenmişlerdir. Bugün odamıza, yarın sizlere de sıçrayacak bir yangın başlatmışlardır. Buna şimdi dur demezsek, hakkı hukuku korumazsak, irademize sahip çıkmazsak, bir sonraki tehlikeye de sahip çıkamayız. Bir araya gelmiş zübük takımının, harami takımının oyunlarına son vermek elimizde” diye yazdı.

'KENDİNİ BİLMEZ GÜÇ SARHOŞU İNSANLAR’

Şoförler Odası eski başkanı Alkan mektubunu şu sözlerle bitirdi: “Türlü oyunlarla, karalama kampanyalarıyla, itibarsızlaştırma operasyonlarını siyasi güç kullanarak yürürlüğe sokan bu akıl almaz hırsla dolu bu birkaç kendini bilmez, aymaz, kural tanımaz, emek ve demokrasi düşmanı bu insanlara dur denmelidir. Bir araya gelerek ganimet paylaşırcasına esnafımızın üzerinde elleri, gözleri, gizli planları olan bu birkaç kendini bilmez güç sarhoşu insanlara haddini bildirme zamanıdır Birlik olma zamanıdır. Safları sıklaştırıp mahremimize sahip çıkma zamanıdır. Zamanı geldiğinde aile olarak bir araya gelip kendi aramızda başkanımızı, yönetimimizi seçmeyi biliriz. Sorunlarımızı aile içinde çözmeyi de biliriz. Ama haksızlığa, kuralsızlığa, adaletsizliğe, fırsatçılığa dur demeyi de biliriz. Biz şoför esnafıyız. Kimseyi yolda koymayız, yolda kalmayız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.