Sansüre devam

04.10.2019 - 14:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sansüre devam

haberimizvar.net haber sitesinin haberlerine erişim engeli gelmeye devam ediyor

haberimizvar.net haber sitesinde 23 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan ‘FETÖ Şüphelisiyken Üniversiteyi Yönetmiş’ ve 24 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan ‘Rektör Ünal’ın FETÖ Trafiği’ başlıklı haberlerinden ardından iki habere daha erişim engeli geldi. ENGEL ÜZERİNE ENGEL GELİYOR 17 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, Akdeniz Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ömer Özkan’ın geçen yıl Aralık ayında yaptığı rahim nakli ameliyatının aslında Antalya Memorial Hastanesi’nde yapılmasına rağmen Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapıldığı iddiaların yer aldığı ‘Rahim Naklinde Müthiş İddialar’ başlıklı habere erişim engeli geldi. Erişim engeli gelen bir diğer haber ise 25 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, kulis bilgilere göre ‘Antalya’nın Tosunu’ adlı sosyal medya fenomeninin, Döşemealtı Belediyesi ve spor kulübüyle ilgili para, kumar, kaset ve pehlivanların içinde olduğu iddialarının yer aldığı ‘Döşemealtı’na Neler Oluyor?’ başlıklı habere erişim engeli geldi. Erişim engeli gelen haberlerle ilgili, konunun muhataplarının herhangi bir iddiayı yalanlama, açıklama yapma ya da tekzip gönderme gibi bir yola başvurmadan direkt olarak haberin ortan kaldırmasına yönelik adımlar atılması da dikkatlerden kaçmadı.  
haberimizvar.net haber sitesinin haberlerine erişim engeli gelmeye devam ediyor

haberimizvar.net haber sitesinde 23 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan ‘FETÖ Şüphelisiyken Üniversiteyi Yönetmiş’ ve 24 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan ‘Rektör Ünal’ın FETÖ Trafiği’ başlıklı haberlerinden ardından iki habere daha erişim engeli geldi.

ENGEL ÜZERİNE ENGEL GELİYOR

17 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, Akdeniz Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ömer Özkan’ın geçen yıl Aralık ayında yaptığı rahim nakli ameliyatının aslında Antalya Memorial Hastanesi’nde yapılmasına rağmen Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapıldığı iddiaların yer aldığı ‘Rahim Naklinde Müthiş İddialar’ başlıklı habere erişim engeli geldi.

Erişim engeli gelen bir diğer haber ise 25 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, kulis bilgilere göre ‘Antalya’nın Tosunu’ adlı sosyal medya fenomeninin, Döşemealtı Belediyesi ve spor kulübüyle ilgili para, kumar, kaset ve pehlivanların içinde olduğu iddialarının yer aldığı ‘Döşemealtı’na Neler Oluyor?’ başlıklı habere erişim engeli geldi.

Erişim engeli gelen haberlerle ilgili, konunun muhataplarının herhangi bir iddiayı yalanlama, açıklama yapma ya da tekzip gönderme gibi bir yola başvurmadan direkt olarak haberin ortan kaldırmasına yönelik adımlar atılması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.