Aman bizimkiler duymasın!

GÜNDEM 08.10.2019 - 14:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Aman bizimkiler duymasın!

Meksika’da bir belediye başkanı gidemediği etkinliklere birebir ölçüyle yaptırdığı maketini gönderiyor. Maketin etrafında toplanan kalabalık fotoğraf çektiriyor. Maketli başkan Türkiye’de haber konusu olunca vatandaş, “Aman bizimkiler duymasın!’ yorumunu yaptı

haberimizvar.net Meksika’daki Pichucalco’nun Belediye Başkanı Moises Aguilar Torres, katılamadığı etkinliğe gerçek ölçülerinden yapılan maketini gönderdi. Başkan Torres geçen cuma günü, Güney Meksika’daki Chiapas eyaletinde davet edildiği bir sağlık merkezi etkinliğine gidemedi. Torres, günlük kıyafetleri içinde olan ve sağ yumruğu havada olan maketini gönderdi. Katılımcılar başkanın maketiyle hatıra fotoğrafı çektirdi. MAKETLİ BAŞKANDAN AÇIKLAMA Başkan Yardımcısı Jose Alejandro Bustamante Maza, “Belediye başkanımız sağlık sektöründe vatandaşların yararına olan kararları işte böyle alıyor, çünkü hizmet etmek onun sözü” dedi. Bazı katılımcılar 2018 yılında belediye başkanı olarak seçilen Torres’in maketiyle fotoğraf çektirirken, fotoğraflar şehrin resmi sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. TÜRKİYE’DEN TEPKİ Haberin Türkiye’de duyulması üzerine vatandaşa www.haberimizvar.net olarak sorduk. Vatandaş, habere inanamazken sadece “aman bizim belediye başkanları duymasın” yorumunu yaptı.
Meksika’da bir belediye başkanı gidemediği etkinliklere birebir ölçüyle yaptırdığı maketini gönderiyor. Maketin etrafında toplanan kalabalık fotoğraf çektiriyor. Maketli başkan Türkiye’de haber konusu olunca vatandaş, “Aman bizimkiler duymasın!’ yorumunu yaptı

haberimizvar.net Meksika’daki Pichucalco’nun Belediye Başkanı Moises Aguilar Torres, katılamadığı etkinliğe gerçek ölçülerinden yapılan maketini gönderdi. Başkan Torres geçen cuma günü, Güney Meksika’daki Chiapas eyaletinde davet edildiği bir sağlık merkezi etkinliğine gidemedi. Torres, günlük kıyafetleri içinde olan ve sağ yumruğu havada olan maketini gönderdi. Katılımcılar başkanın maketiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

MAKETLİ BAŞKANDAN AÇIKLAMA

Başkan Yardımcısı Jose Alejandro Bustamante Maza, “Belediye başkanımız sağlık sektöründe vatandaşların yararına olan kararları işte böyle alıyor, çünkü hizmet etmek onun sözü” dedi. Bazı katılımcılar 2018 yılında belediye başkanı olarak seçilen Torres’in maketiyle fotoğraf çektirirken, fotoğraflar şehrin resmi sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

TÜRKİYE’DEN TEPKİ

Haberin Türkiye’de duyulması üzerine vatandaşa www.haberimizvar.net olarak sorduk. Vatandaş, habere inanamazken sadece “aman bizim belediye başkanları duymasın” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.