İnanç Argun’un çiftliği

GÜNDEM 08.10.2019 - 15:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İnanç Argun’un çiftliği

AKP il yöneticisi Mehmet Çetinkaya’nın kız kardeşi, eniştesi, halasının oğlu ve onun eşinin Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığının ortaya çıkmasından sonra, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı İnanç Argun’un da eşi, oğlu ve bacanağını işe aldırdığı belirlendi

haberimizvar.net CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın döneminde görevden alınan, bunun üzerine AKP’li Menderes Türel’in kazanması için çalışan ve Türel belediye başkanı olunca da Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı görevine geri dönen İnanç Argun’un eşi, oğlu ve bacanağı belediyenin çeşitli yerlerine yerleştirildi. Türel döneminde Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın adı Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı haline getirilince bu görevi üstlenen İnanç Argun’un eşi Esin Argun’un da Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi’nde çalıştığı belirtildi. BACANAĞINI DA ŞOFÖR OLARAK ALDI İnanç Argun’un oğlu Canberk Argun’un da Menderes Türel döneminde ASAT’ta işe alındığı, ama hiç orada görev yapmadan, Türel’in Antalya’nın her yerine diktirdiği ‘İyi gelecek’ tabelalarının organize edilmesinden sorumlu olduğu bildirildi. Canberk Argun’un ayrıca 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde Menderes Türel’in kazanması için çok aktif olarak çalıştığı kaydedildi. İnanç Argun’un Büyükşehir’de kurduğu hanedan eşi ve oğluyla da sınırlı değil. Bacanağı İhsan Özal’ı da Park ve Bahçeler Şubesi’ne şoför olarak aldıran Argun’un seçimlerden 20-30 gün önce, daire başkanlığına bağlı olarak çalışan tüm personeli toplayıp Menderes Türel’e oy vermeleri için talimat verdiği de ileri sürüldü.
AKP il yöneticisi Mehmet Çetinkaya’nın kız kardeşi, eniştesi, halasının oğlu ve onun eşinin Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığının ortaya çıkmasından sonra, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı İnanç Argun’un da eşi, oğlu ve bacanağını işe aldırdığı belirlendi

haberimizvar.net CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın döneminde görevden alınan, bunun üzerine AKP’li Menderes Türel’in kazanması için çalışan ve Türel belediye başkanı olunca da Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı görevine geri dönen İnanç Argun’un eşi, oğlu ve bacanağı belediyenin çeşitli yerlerine yerleştirildi. Türel döneminde Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın adı Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı haline getirilince bu görevi üstlenen İnanç Argun’un eşi Esin Argun’un da Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi’nde çalıştığı belirtildi.

BACANAĞINI DA ŞOFÖR OLARAK ALDI

İnanç Argun’un oğlu Canberk Argun’un da Menderes Türel döneminde ASAT’ta işe alındığı, ama hiç orada görev yapmadan, Türel’in Antalya’nın her yerine diktirdiği ‘İyi gelecek’ tabelalarının organize edilmesinden sorumlu olduğu bildirildi. Canberk Argun’un ayrıca 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde Menderes Türel’in kazanması için çok aktif olarak çalıştığı kaydedildi. İnanç Argun’un Büyükşehir’de kurduğu hanedan eşi ve oğluyla da sınırlı değil. Bacanağı İhsan Özal’ı da Park ve Bahçeler Şubesi’ne şoför olarak aldıran Argun’un seçimlerden 20-30 gün önce, daire başkanlığına bağlı olarak çalışan tüm personeli toplayıp Menderes Türel’e oy vermeleri için talimat verdiği de ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.