İşçinin objektifinden Başkan Böcek

08.10.2019 - 19:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İşçinin objektifinden Başkan Böcek

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bu fotoğrafını başka yerde göremezsiniz. Çünkü bu fotoğraf basın mensupları tarafından çekilmedi, basına serviste edilmedi.

haberimizvar.net- Bir işçinin objektifinden yansıyan ve belediye işçileriyle birlikte bu samimi fotoğrafla Başkan Böcek adeta düşman çatlattı. SAHAYA İNDİ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek zaman zaman işçilerin çalışmalarını yakından takip etmek için sahaya iniyor. Saha çalışmasında yanına fotoğraf çekmesi adına kimseyi almayan Başkan Böcek geçtiğimiz günlerde de sahada çalışan işçilerle bir araya geldi. İşçilerin hatırını soran Başkan Böcek ile işçiler arasında oldukça samimi görüntüler ortaya çıktı. Başkan Böcek’in samimiyetini gören bir işçi günün anısına cep telefonundan bu fotoğrafı çekti. İşçinin objektifinden Başkan Böcek’in samimiyeti ve işçilerin gülen yüzleri fotoğrafa böyle yansıdı.
Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bu fotoğrafını başka yerde göremezsiniz. Çünkü bu fotoğraf basın mensupları tarafından çekilmedi, basına serviste edilmedi.

haberimizvar.net- Bir işçinin objektifinden yansıyan ve belediye işçileriyle birlikte bu samimi fotoğrafla Başkan Böcek adeta düşman çatlattı.

SAHAYA İNDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek zaman zaman işçilerin çalışmalarını yakından takip etmek için sahaya iniyor. Saha çalışmasında yanına fotoğraf çekmesi adına kimseyi almayan Başkan Böcek geçtiğimiz günlerde de sahada çalışan işçilerle bir araya geldi. İşçilerin hatırını soran Başkan Böcek ile işçiler arasında oldukça samimi görüntüler ortaya çıktı. Başkan Böcek’in samimiyetini gören bir işçi günün anısına cep telefonundan bu fotoğrafı çekti. İşçinin objektifinden Başkan Böcek’in samimiyeti ve işçilerin gülen yüzleri fotoğrafa böyle yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.