Büyükşehir’e yeni danışman

28.10.2019 - 18:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir’e yeni danışman

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in danışmanı oluyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yeni danışman geliyor. Antalyalıların yakından tanıdığı Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in danışmanlığını yapacak. Eğitim ve sendikal alanda başarılarıyla söz ettiren Balık’ın danışmanlık kadrosu geldiğinde kamuoyuna bilgilendirme yapılacağı öğrenildi. Balık, yeni göreviyle birlikte Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanlığı’nı da sürdürücek. MEHMET BALIK KİMDİR? Mehmet Balık, 1970 yılında Antalya’da doğdu. Töngüşlü İlkokulu ve ardından 1982 yılında Aksu Öğretmen Lisesi’nde ve 1988 yılında Burdur Eğitim Fakültesi’nde eğitim hayatını gerçekleştirdi. Burdur Eğitim Fakültesi’nde 1992 yılında mezun oldu. Öğretmenlik mesleğine 1993 yılında Antalya’da başladı. Antalya, Muş ve Sakarya’da öğretmenlik yaptı.  Antalya Faruk Tugayoğlu İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken sendikal görevim nedeni ile 2016 yılında öğretmenlik görevinden ayrıldı. 12 Eylül faşist darbesinden sonra Türkiye’de yeniden başlayan emek, demokrasi ve cumhuriyet mücadelesine destek vererek Eğitim-İş’e 21 Ocak 1993 yılında üye oldu. 1995 yılında Eğitim- İş ve Eğit- Sen’in geleneğinde birleşmesiyle sendikal mücadelesini sürdürmeye devam etti. 17 Ekim 2005’de Eğitim İş’in tekrar kurulmasıyla yeniden Eğitim-İş üyesi olarak sendikal yaşamına devam etti. Eğitim-İş Sendikası’nda başlayan emek ve mücadele yaşamı 2006 yılında Eğitim-İş Antalya Şubesinin kurucu Yönetim Kurulu üyeliği, şubede Basın Sekreterliği, Örgütlenme Sekreterliği görevleri ile devam etti.  2009 yılından 2016 yılına kadar Antalya Şube Başkanlığı ve Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu İl Temsilciliği görevini yaptı. 2016 - 2017 yılında 1 yıl Eğitim İş Sendikası Genel Başkanlığı yaptı.  Aralık 2017 yılından itibaren Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanlığını yürütmektedir. Antalya Faruk Tugayoğlu İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak kadrosu bulunmaktadır. Evli ve iki  çocuk babasıdır.
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in danışmanı oluyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yeni danışman geliyor. Antalyalıların yakından tanıdığı Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in danışmanlığını yapacak. Eğitim ve sendikal alanda başarılarıyla söz ettiren Balık’ın danışmanlık kadrosu geldiğinde kamuoyuna bilgilendirme yapılacağı öğrenildi. Balık, yeni göreviyle birlikte Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Başkanlığı’nı da sürdürücek.

MEHMET BALIK KİMDİR?

Mehmet Balık, 1970 yılında Antalya’da doğdu. Töngüşlü İlkokulu ve ardından 1982 yılında Aksu Öğretmen Lisesi’nde ve 1988 yılında Burdur Eğitim Fakültesi’nde eğitim hayatını gerçekleştirdi. Burdur Eğitim Fakültesi’nde 1992 yılında mezun oldu. Öğretmenlik mesleğine 1993 yılında Antalya’da başladı. Antalya, Muş ve Sakarya’da öğretmenlik yaptı.  Antalya Faruk Tugayoğlu İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaparken sendikal görevim nedeni ile 2016 yılında öğretmenlik görevinden ayrıldı. 12 Eylül faşist darbesinden sonra Türkiye’de yeniden başlayan emek, demokrasi ve cumhuriyet mücadelesine destek vererek Eğitim-İş’e 21 Ocak 1993 yılında üye oldu.

1995 yılında Eğitim- İş ve Eğit- Sen’in geleneğinde birleşmesiyle sendikal mücadelesini sürdürmeye devam etti. 17 Ekim 2005’de Eğitim İş’in tekrar kurulmasıyla yeniden Eğitim-İş üyesi olarak sendikal yaşamına devam etti. Eğitim-İş Sendikası’nda başlayan emek ve mücadele yaşamı 2006 yılında Eğitim-İş Antalya Şubesinin kurucu Yönetim Kurulu üyeliği, şubede Basın Sekreterliği, Örgütlenme Sekreterliği görevleri ile devam etti.  2009 yılından 2016 yılına kadar Antalya Şube Başkanlığı ve Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu İl Temsilciliği görevini yaptı.

2016 - 2017 yılında 1 yıl Eğitim İş Sendikası Genel Başkanlığı yaptı.  Aralık 2017 yılından itibaren Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanlığını yürütmektedir. Antalya Faruk Tugayoğlu İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak kadrosu bulunmaktadır. Evli ve iki  çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.