Gaziler Semt Spor Sahası açıldı

YEREL 08.11.2019 - 11:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gaziler Semt Spor Sahası açıldı

Kepez Belediyesi'nin Gaziler Mahallesi'ne kazandırdığı semt spor sahası törenle hizmete açıldı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi, ilçeye 28'inci semt spor sahasını kazandırdı. Gaziler Semt Spor Sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye 28'nci semt spor sahasını kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Eserler zincirine yeni halkalar eklemenin ve eklenen her halkanın güzelliğini ve sevincini birlikte yaşamanın en büyük mutluluk olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Bugün Gaziler'de gençlerimize, çocuklarımıza, bambaşka bir yaşam alanı olacak, güzel bir spor tesisinin açılışını yapıyoruz. Bizi heyecanlandıran en önemli şey ise hemen yanı başımızda bulunan Gaziler Aile Yaşam Merkezimiz" dedi. FUTBOL ŞENLİKLERİ BAŞLADI Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Duacı Semt Spor sahasında Futbol Şenlikleri'nin başladığını da duyuran Başkan Tütüncü, “Duacı, Kirişçiler ve Odabaşı'nın kızları bugün öğretmenleri nezaretinde futbol oynuyor, maçlar yapıyor. Gaziler'deki kız öğrencilerimiz için de burası hem futbol oynama, hem de diğer spor dallarını yapma imkanı sağlayacak. Bir dahaki sefere buraya Futbol Şenlikleri için ve ardından Gaziler Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı için geleceğiz" dedi. Başkan Tütüncü'nün konuşmasının ardından, Gaziler Semt Spor Sahası kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Semt spor sahasının açılışının ardından Başkan Tütüncü ve konuklar, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak Gaziler Aile Yaşam Merkezi'ni gezdi.      
Kepez Belediyesi'nin Gaziler Mahallesi'ne kazandırdığı semt spor sahası törenle hizmete açıldı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi, ilçeye 28'inci semt spor sahasını kazandırdı. Gaziler Semt Spor Sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye 28'nci semt spor sahasını kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Eserler zincirine yeni halkalar eklemenin ve eklenen her halkanın güzelliğini ve sevincini birlikte yaşamanın en büyük mutluluk olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Bugün Gaziler'de gençlerimize, çocuklarımıza, bambaşka bir yaşam alanı olacak, güzel bir spor tesisinin açılışını yapıyoruz. Bizi heyecanlandıran en önemli şey ise hemen yanı başımızda bulunan Gaziler Aile Yaşam Merkezimiz" dedi.

FUTBOL ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Duacı Semt Spor sahasında Futbol Şenlikleri'nin başladığını da duyuran Başkan Tütüncü, “Duacı, Kirişçiler ve Odabaşı'nın kızları bugün öğretmenleri nezaretinde futbol oynuyor, maçlar yapıyor. Gaziler'deki kız öğrencilerimiz için de burası hem futbol oynama, hem de diğer spor dallarını yapma imkanı sağlayacak. Bir dahaki sefere buraya Futbol Şenlikleri için ve ardından Gaziler Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı için geleceğiz" dedi. Başkan Tütüncü'nün konuşmasının ardından, Gaziler Semt Spor Sahası kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Semt spor sahasının açılışının ardından Başkan Tütüncü ve konuklar, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak Gaziler Aile Yaşam Merkezi'ni gezdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.