Moloz döküm fiyatları arttı

GÜNDEM 20.11.2019 - 15:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Moloz döküm fiyatları arttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı devam meclisinde Antalyaspor Derneği’ne verilen hafriyat döküm sahasına moloz döküm birim fiyatlarına zam kararı alındı. Söz konusu sahaya döküm fiyatı 4 TL oldu.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci oturumu Muhittin Böcek başkanlığında başladı. 3 Ağustos 2017 tarihinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Kızıllı Mevkii’ndeki 40 dönümlük arazi devredildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalyaspor’a destek vermek amacıyla 13 Eylül 2017 tarihinde arazi Antalyaspor Derneği’ne hafriyat döküm alanı olarak devredildi. FİYAT TARTIŞMASI Hafriyat alanına moloz dökümüyle ilgili olarak birim fiyatı 3.5 TL’den 4 TL’ye çıkarılması için oylamaya açan Başkan Böcek, meclisten oy birliğiyle karar çıkmasını talep etti. Hafriyat alanının 4 TL olmasını kabul eden ancak ilçe belediye sınırları içinde kalan sahalara 10 TL yerine 8 TL olması için teklifte bulunan MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selçuk Senirli, grubuyla birlikte oylamaya katılmadı. Bunun üzerine meclisten Antalyaspor’un hafriyat sahası için birim fiyatı 4 TL olarak kabul edilirken, ilçe sahaları için 10 TL olması oy çokluğuyla kabul edildi. Hafriyat birim fiyatları daha önce Antalyaspor sahasına 3,5 TL, diğer alanlara ise 7 TL idi.      
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı devam meclisinde Antalyaspor Derneği’ne verilen hafriyat döküm sahasına moloz döküm birim fiyatlarına zam kararı alındı. Söz konusu sahaya döküm fiyatı 4 TL oldu.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci oturumu Muhittin Böcek başkanlığında başladı. 3 Ağustos 2017 tarihinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne Kızıllı Mevkii’ndeki 40 dönümlük arazi devredildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalyaspor’a destek vermek amacıyla 13 Eylül 2017 tarihinde arazi Antalyaspor Derneği’ne hafriyat döküm alanı olarak devredildi.

FİYAT TARTIŞMASI

Hafriyat alanına moloz dökümüyle ilgili olarak birim fiyatı 3.5 TL’den 4 TL’ye çıkarılması için oylamaya açan Başkan Böcek, meclisten oy birliğiyle karar çıkmasını talep etti. Hafriyat alanının 4 TL olmasını kabul eden ancak ilçe belediye sınırları içinde kalan sahalara 10 TL yerine 8 TL olması için teklifte bulunan MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selçuk Senirli, grubuyla birlikte oylamaya katılmadı. Bunun üzerine meclisten Antalyaspor’un hafriyat sahası için birim fiyatı 4 TL olarak kabul edilirken, ilçe sahaları için 10 TL olması oy çokluğuyla kabul edildi. Hafriyat birim fiyatları daha önce Antalyaspor sahasına 3,5 TL, diğer alanlara ise 7 TL idi. 

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.