Gençlik kollarında hezimet sürüyor

SİYASET 22.11.2019 - 15:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gençlik kollarında hezimet sürüyor

CHP Gençlik Kolları yöneticilerinin delege seçimlerinde yaşadığı hezimet Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar ve Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aykaç’ın yer aldığı listelerin kaybetmesiyle sürdü

haberimizvar.net Antalya’da devam eden CHP’nin mahalle delegesi seçimlerinde Gençlik Kolları il ve ilçe yöneticilerinin ciddi bir hezimet yaşadıkları görüldü. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz ile Gençlik Kolları İl Yöneticisi Pınar Aykaç’ın yer aldığı beyaz listenin Muratpaşa İlçesi Zerdalilik Mahallesi’nde kaybetmesinden sonra, Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül de mahallesi olan Konuksever’de listeye alınmadı. İKİ İLÇE BAŞKANI KAYBETTİ Gençlik kollarının mahalle seçimlerinde yaşadığı hezimet bununla sınırlı kalmadı. CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar, yer aldığı Hurma mahallesindeki ‘sarı liste’ kaybedince delege seçilemedi. Sarı liste, 125 oy olan kırmızı liste karşısında 103 oyla yenildi. Aynı şekilde Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aykaç da Üçgen mahallesinde mavi listeden delege seçimine girdi. Mahallede 37 oy alan mavi liste, 98 oy alan beyaz liste karşısında ağır bir hezimete uğradı.      
CHP Gençlik Kolları yöneticilerinin delege seçimlerinde yaşadığı hezimet Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar ve Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aykaç’ın yer aldığı listelerin kaybetmesiyle sürdü

haberimizvar.net Antalya’da devam eden CHP’nin mahalle delegesi seçimlerinde Gençlik Kolları il ve ilçe yöneticilerinin ciddi bir hezimet yaşadıkları görüldü. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz ile Gençlik Kolları İl Yöneticisi Pınar Aykaç’ın yer aldığı beyaz listenin Muratpaşa İlçesi Zerdalilik Mahallesi’nde kaybetmesinden sonra, Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Gül de mahallesi olan Konuksever’de listeye alınmadı.

İKİ İLÇE BAŞKANI KAYBETTİ

Gençlik kollarının mahalle seçimlerinde yaşadığı hezimet bununla sınırlı kalmadı. CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar, yer aldığı Hurma mahallesindeki ‘sarı liste’ kaybedince delege seçilemedi. Sarı liste, 125 oy olan kırmızı liste karşısında 103 oyla yenildi. Aynı şekilde Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aykaç da Üçgen mahallesinde mavi listeden delege seçimine girdi. Mahallede 37 oy alan mavi liste, 98 oy alan beyaz liste karşısında ağır bir hezimete uğradı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.