İdris Özyol’un doktoru açıklama yaptı

GÜNDEM 05.12.2019 - 12:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İdris Özyol’un doktoru açıklama yaptı

Haber sitemimizin Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un doktoru Beyin Cerrahı İzzet Demirez, Özyol’un eşi Hülya Özyol’a sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı

haberimizvar.net Atatürk Devlet Hastanesi 2. Katında bulunan Yoğun Bakım Servisi’nde beyin ameliyatı geçirdikten sonra uyutulan ve saat 14.30’dan sonra uyandırılması beklenen haber sitemizin Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Atatürk Devlet Hastanesi Beyin Cerrahı Doktor İzzet Demirez, Özyol’un eşi Hülya Özyol’a sağlık durumu ilgili bilgi verdi. EŞİNE BİLGİ VERDİ Hülya Özyol, şunları söyledi: “Doktorun bana anlattıkları 4 Aralık 2019 tarihinde sabah 07.00’den sonra acilden hastamız giriş yaptı. Yaklaşık 5-6 saat süren akut beyin kanaması mevcuttu. Beynin sol lopunda kanama durmadı. Konuşma bozukluğu, sağ tarafta kısmi felç ve hissiyetsizlik nedeniyle acil ameliyata aldık. Ameliyat çok başarılı geçti. Sağ tarafta ise çok az kanaması devam ediyor. Kendi kendine kanama duracaktır, bu konuda zamana ihtiyacımız var. Hastamızda yüksek tansiyon yok. Tansiyona bağlı kanamalar daha sorunlu olur, nedeni bilinmeyen bir beyin kanaması ama kesinlikle tansiyon ya da alkol alımı ile ilgili bir kanama değil. Nedenini bilemiyoruz. Şimdi sağlık durum stabil. Saat 14.30’dan sonra uyandırıp, durumu değerlendireceğiz. Uyandırıldığı biz de sizin gibi vücutta oluşabilecek hasarı tespit edeceğiz.”        
Haber sitemimizin Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un doktoru Beyin Cerrahı İzzet Demirez, Özyol’un eşi Hülya Özyol’a sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı

haberimizvar.net Atatürk Devlet Hastanesi 2. Katında bulunan Yoğun Bakım Servisi’nde beyin ameliyatı geçirdikten sonra uyutulan ve saat 14.30’dan sonra uyandırılması beklenen haber sitemizin Genel Yayın Yönetmeni İdris Özyol’un sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Atatürk Devlet Hastanesi Beyin Cerrahı Doktor İzzet Demirez, Özyol’un eşi Hülya Özyol’a sağlık durumu ilgili bilgi verdi.

EŞİNE BİLGİ VERDİ

Hülya Özyol, şunları söyledi: “Doktorun bana anlattıkları 4 Aralık 2019 tarihinde sabah 07.00’den sonra acilden hastamız giriş yaptı. Yaklaşık 5-6 saat süren akut beyin kanaması mevcuttu. Beynin sol lopunda kanama durmadı. Konuşma bozukluğu, sağ tarafta kısmi felç ve hissiyetsizlik nedeniyle acil ameliyata aldık. Ameliyat çok başarılı geçti. Sağ tarafta ise çok az kanaması devam ediyor. Kendi kendine kanama duracaktır, bu konuda zamana ihtiyacımız var. Hastamızda yüksek tansiyon yok. Tansiyona bağlı kanamalar daha sorunlu olur, nedeni bilinmeyen bir beyin kanaması ama kesinlikle tansiyon ya da alkol alımı ile ilgili bir kanama değil. Nedenini bilemiyoruz. Şimdi sağlık durum stabil. Saat 14.30’dan sonra uyandırıp, durumu değerlendireceğiz. Uyandırıldığı biz de sizin gibi vücutta oluşabilecek hasarı tespit edeceğiz.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.