Kaş, İzmir'de tanıtılıyor

YEREL 06.12.2019 - 11:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kaş, İzmir'de tanıtılıyor

Kaş'ın tarihi ve turistik zenginlikleri, bu yıl 13. düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtılıyor

haberimizvar.net Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen fuarda, Kaş Belediyesi stant açtı. Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaş Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, turizmciler Ufuk Güven, Volkan İleri, Ali Süngüllü, Rıfat Öncü, Şakir Efeoğlu katıldı. 40 metrekarelik stantta Kaş'a özgü adaçayı, kekik, keçi boynuzu pekmezi, Kaş'ı tanıtan broşür ve kitapçıkların bulunduğu çanta ziyaretçilere hediye ediliyor. Kaş'ın dalış, dağ bisikleti, Likya Yolu Yürüyüşü, deniz turları, kanyon yürüyüşleri gibi alternatif turizm olanakları tanıtılıyor. Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren yaptığı açıklamada, "Kaş Belediyesi olarak yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara katılarak ilçemizi tanıtıyoruz. İzmir'den Berlin Turizm Fuarı'na katılacağız. Kaş'ın özellikle yurt dışı tanıtımına büyük önem veriyoruz. Çünkü Kaş bir dünya kenti. Kaş'ın yabancı dostlarını, özellikle Almanları ve diğer Avrupalıları daha çok Kaş'a getirmenin gayreti içinde olacağız" dedi.      
Kaş'ın tarihi ve turistik zenginlikleri, bu yıl 13. düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtılıyor

haberimizvar.net Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen fuarda, Kaş Belediyesi stant açtı. Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaş Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, turizmciler Ufuk Güven, Volkan İleri, Ali Süngüllü, Rıfat Öncü, Şakir Efeoğlu katıldı.

40 metrekarelik stantta Kaş'a özgü adaçayı, kekik, keçi boynuzu pekmezi, Kaş'ı tanıtan broşür ve kitapçıkların bulunduğu çanta ziyaretçilere hediye ediliyor. Kaş'ın dalış, dağ bisikleti, Likya Yolu Yürüyüşü, deniz turları, kanyon yürüyüşleri gibi alternatif turizm olanakları tanıtılıyor. Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren yaptığı açıklamada, "Kaş Belediyesi olarak yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara katılarak ilçemizi tanıtıyoruz. İzmir'den Berlin Turizm Fuarı'na katılacağız. Kaş'ın özellikle yurt dışı tanıtımına büyük önem veriyoruz. Çünkü Kaş bir dünya kenti. Kaş'ın yabancı dostlarını, özellikle Almanları ve diğer Avrupalıları daha çok Kaş'a getirmenin gayreti içinde olacağız" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.