Bakan Selçuk’un açıklaması Doğa velilerini üzdü

GÜNDEM 18.12.2019 - 17:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bakan Selçuk’un açıklaması Doğa velilerini üzdü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji ile ilgili yapığı açıklamada, "Öğrencileri resmi okula yerleştirme planımız hazır. Ekonomik büyüklük satış ve devir işlerini uzatıyor.

haberimizvar.net-Kamu kaynaklarıyla özel kurum kurtarma planımız yok. Satış ve devir işlemleri sürüyor. Kısa sürede satışla ilgili olumlu sonuç bekliyoruz" dedi.   “Selçuk, şöyle konuştu: Öğretmenlerin maaşını aylardır ödeyemeyen Doğa Koleji ile ilgili bugün iki ayrı satış iddiası ortaya atılmışken, gözler sürecin takipçisi olduğunu daha önce ilan eden Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi. Satış açıklaması yönetim tarafından ertelenen Doğa Koleji ile ilgili hem öğretmenler hem de veliler tarafından gelen talep sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji konusunda yaşanabilecek her türlü senaryo için bakanlığın hazırlık yaptığını duyurmuştu. Bugün Doğa Koleji’nde çocukları eğitim gören ailelerle görüşeceğini ve ardından açıklama yapacağını duyuran Bakan Selçuk, görüşme sonrası bir basın toplantısıyla açıklamalarda bulunuyor. İşte Selçuk’un açıklamalarından satır başları: “Bu süreci en başından beri çok yakından takip ediyoruz. her türlü ihtimale karşı da tedbirimizi almış durumdayız. Gerekirse tüm öğrencilerimizi resmi okullara yerleştirme konusunda planlarımız hazır. Özel okul temsilcileriyle de defalarca toplantı yapıp ihtimalleri değerlendirdik. Sonlandırma işlemini yapmak çok basit. Fakat bunun sonucunda öğretmenlerin ve diğer kişilerin çok büyük sorunlarla karşılaşacağı çok açık. Öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Satış ve devir sürecini çok yakından takip ediyoruz.”   
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji ile ilgili yapığı açıklamada, "Öğrencileri resmi okula yerleştirme planımız hazır. Ekonomik büyüklük satış ve devir işlerini uzatıyor.

haberimizvar.net-Kamu kaynaklarıyla özel kurum kurtarma planımız yok. Satış ve devir işlemleri sürüyor. Kısa sürede satışla ilgili olumlu sonuç bekliyoruz" dedi.

 

“Selçuk, şöyle konuştu: Öğretmenlerin maaşını aylardır ödeyemeyen Doğa Koleji ile ilgili bugün iki ayrı satış iddiası ortaya atılmışken, gözler sürecin takipçisi olduğunu daha önce ilan eden Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi. Satış açıklaması yönetim tarafından ertelenen Doğa Koleji ile ilgili hem öğretmenler hem de veliler tarafından gelen talep sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji konusunda yaşanabilecek her türlü senaryo için bakanlığın hazırlık yaptığını duyurmuştu. Bugün Doğa Koleji’nde çocukları eğitim gören ailelerle görüşeceğini ve ardından açıklama yapacağını duyuran Bakan Selçuk, görüşme sonrası bir basın toplantısıyla açıklamalarda bulunuyor. İşte Selçuk’un açıklamalarından satır başları: “Bu süreci en başından beri çok yakından takip ediyoruz. her türlü ihtimale karşı da tedbirimizi almış durumdayız. Gerekirse tüm öğrencilerimizi resmi okullara yerleştirme konusunda planlarımız hazır. Özel okul temsilcileriyle de defalarca toplantı yapıp ihtimalleri değerlendirdik. Sonlandırma işlemini yapmak çok basit. Fakat bunun sonucunda öğretmenlerin ve diğer kişilerin çok büyük sorunlarla karşılaşacağı çok açık. Öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Satış ve devir sürecini çok yakından takip ediyoruz.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.