Benzin 7.02 TL

EKONOMİ 23.12.2019 - 15:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Benzin 7.02 TL

Akaryakıta daha önce geleceği duyurulan zamlarda değişiklik oldu. Bu geceden sonra benzinin litresi 7.02 TL olacak.

haberimizvar.net-Bir süredir pazartesiyi salıya bağlayan gece açıklanan akaryakıt zamları nedeniyle araç sahiplerinde oluşan pazartesi sendromu bugün de vatandaşı üzecek. Dolar ve Brent petrol fiyatında yaşanan harekete bağlı olarak, benzin, motorin ve LPG’ye zam bekleniyor. LPG ZAMLARI Buna göre bu gece yarısında itibaren geçerli olmak üzere motorine 32 kuruş, benzine 16 kuruş LPG’ye ise 6 kuruş zam gelecek. Motorin zammında 6 kuruş pompaya yansırken, 26 kuruş eşel mobilin devreye girmesiyle ÖTV’den karşılanacak. LPG’ye gelen 6 kuruşun hepsi ÖTV’den karşılanacak ve pompa fiyatı değişmeyecek. Benzine gelen 16 kuruş zammın ise hepsi pompaya yansıyacak. BENZİN ZAMLARI Beklenen zammın gelmesinin ardından İstanbul’da 6.86’TL olan benzinin litre fiyatı 7.02 TL’ye yükselecek. Ankara ve İzmir’de ise ortalama 6.95 olan benzinin litresi 7.11 TL’ye çıkacak. İstanbul’da 6.47 TL olan motorinin litre fiyatı ise 6.53 TL’ye yükselecek. Ankara ve İzmir’de ortalama 6.54 TL olan motorinin litre fiyatı ise 6.60 TL’ye çıkacak.   
Akaryakıta daha önce geleceği duyurulan zamlarda değişiklik oldu. Bu geceden sonra benzinin litresi 7.02 TL olacak.

haberimizvar.net-Bir süredir pazartesiyi salıya bağlayan gece açıklanan akaryakıt zamları nedeniyle araç sahiplerinde oluşan pazartesi sendromu bugün de vatandaşı üzecek. Dolar ve Brent petrol fiyatında yaşanan harekete bağlı olarak, benzin, motorin ve LPG’ye zam bekleniyor.

LPG ZAMLARI

Buna göre bu gece yarısında itibaren geçerli olmak üzere motorine 32 kuruş, benzine 16 kuruş LPG’ye ise 6 kuruş zam gelecek. Motorin zammında 6 kuruş pompaya yansırken, 26 kuruş eşel mobilin devreye girmesiyle ÖTV’den karşılanacak. LPG’ye gelen 6 kuruşun hepsi ÖTV’den karşılanacak ve pompa fiyatı değişmeyecek. Benzine gelen 16 kuruş zammın ise hepsi pompaya yansıyacak.

BENZİN ZAMLARI

Beklenen zammın gelmesinin ardından İstanbul’da 6.86’TL olan benzinin litre fiyatı 7.02 TL’ye yükselecek. Ankara ve İzmir’de ise ortalama 6.95 olan benzinin litresi 7.11 TL’ye çıkacak. İstanbul’da 6.47 TL olan motorinin litre fiyatı ise 6.53 TL’ye yükselecek. Ankara ve İzmir’de ortalama 6.54 TL olan motorinin litre fiyatı ise 6.60 TL’ye çıkacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.