Çok sayıda bürokrat görevden alındı

GÜNDEM 08.01.2020 - 16:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çok sayıda bürokrat görevden alındı

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda kritik koltukta oturan çok sayıda bürokrat görevden alındı. Görevden alınanlar arasında Milli Piyango Genel Müdürü Muammer Çolak ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ergin İçenli dikkat çekti.

haberimizvar.net Damat Berat Albayrak’ın yönetiminde olan Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda çok sayıda kritik noktadaki isim görevinden alındı. Cumhurbaşkanı imzasıyla görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayınlandı. Görevden alınanlar arasında özelleştirilen Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çolak’ın da olması dikkat çekti. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Ergin İçenli de görevden alındı. Vergi toplama açısından çok kritik bir merkez olan Gelir İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Mustafa Çolak’ın adı da kararnamede yer aldı.  İŞTE GÖREVDEN ALINAN BÜROKRATLAR Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda görevden alınan isimler ise şunlar: Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm genel müdür yardımcıları Murat Uğurlu, Ali Karatürk, Abdulkadir Bahadır Yıldız; Muhasebat Genel Müdürlüğü genel müdür yardımcıları Zeki Balta, Arif Yıldırım; Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler genel müdür yardımcısı Edip Yılmaz; Mülga Sigortacılık genel müdür yardımcıları Gökhan Karası, Murat Kayacı; Personel Genel Müdürlüğü genel müdür yardımcıları Hasan Kaymak. Mehmet Bahattin Akçay, Mehmet Murat, Atilla Mehmet Yardımcı, Halit Tutak; Finansal Piyasalar ve Kambiyo genel müdür yardımcısı Ahmet Müfit Arberk; Personel Genel Müdürü Şinasi Yurdakul, Strateji Geliştirme Başkanı Ayşe Berrin Dikmelik.
Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda kritik koltukta oturan çok sayıda bürokrat görevden alındı. Görevden alınanlar arasında Milli Piyango Genel Müdürü Muammer Çolak ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ergin İçenli dikkat çekti.

haberimizvar.net Damat Berat Albayrak’ın yönetiminde olan Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda çok sayıda kritik noktadaki isim görevinden alındı. Cumhurbaşkanı imzasıyla görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayınlandı. Görevden alınanlar arasında özelleştirilen Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çolak’ın da olması dikkat çekti. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Ergin İçenli de görevden alındı. Vergi toplama açısından çok kritik bir merkez olan Gelir İdaresi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Mustafa Çolak’ın adı da kararnamede yer aldı. 

İŞTE GÖREVDEN ALINAN BÜROKRATLAR

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda görevden alınan isimler ise şunlar: Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm genel müdür yardımcıları Murat Uğurlu, Ali Karatürk, Abdulkadir Bahadır Yıldız; Muhasebat Genel Müdürlüğü genel müdür yardımcıları Zeki Balta, Arif Yıldırım; Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler genel müdür yardımcısı Edip Yılmaz; Mülga Sigortacılık genel müdür yardımcıları Gökhan Karası, Murat Kayacı; Personel Genel Müdürlüğü genel müdür yardımcıları Hasan Kaymak. Mehmet Bahattin Akçay, Mehmet Murat, Atilla Mehmet Yardımcı, Halit Tutak; Finansal Piyasalar ve Kambiyo genel müdür yardımcısı Ahmet Müfit Arberk; Personel Genel Müdürü Şinasi Yurdakul, Strateji Geliştirme Başkanı Ayşe Berrin Dikmelik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.