Bitmeyen hipodromu sordu

GÜNDEM 09.01.2020 - 18:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bitmeyen hipodromu sordu

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, TBMM’de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin cevaplaması için Döşemealtı ilçesinde 2 yıldır tamamlanamayan Antalya Hipodrom Projesi’ni sordu.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) Döşemealtı ilçesinde bir türlü tamamlanamayan Antalya Hipodrom Projesi’ni taşıdı. Milletvekili Arı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin cevaplaması için şunları sordu: 2 YILDIR BEKLİYOR “Döşemealtı İlçesi, Yağca Mahallesi sınırları içerisinde 811 dönüm arazi üzerine Temmuz 2017’de inşaatına başlanan ve aynı yıl içerisinde bitirilip TJK’ya teslim edilmesi gereken Antalya Hipodromunun aradan 2 yıl geçmesine rağmen neden halen bitirilip TJK’ya teslim edilmediği ve yarış takvimine alınmadığıyla ilgili olarak aşağıdaki sorularımı içeren 05.02.2019 tarihli yazılı soru önergeme de aradan yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen cevap verilmemiştir. Antalya ve Döşemealtı için hem ekonomik hem de istihdam açışından önemli katkı sağlayacak olan projenin öngörülen zamanda bitirilememesinin sebebi nedir? Gecikme ödenek yetersizliğinden mi yoksa yüklenici firmadan mı kaynaklanmaktadır? 3- Bu gecikme ile ilgili olarak bakanlığınız tarafından herhangi bir tahkikat başlatılmış mıdır? Antalya Hipodromu halkımızın ve yarış severlerin hizmetine ne zaman açılacaktır? BİR KEZ DAHA SORDU İnşaatı yaklaşık 3 - 4 ay önce tamamlanan ve teslime hazır olan Antalya Hipodromu halen TJK’ya teslim edilmemiş ve 2020 yılı yarış takvimine de alınmamıştır. Bu bağlamda;      Konuyla ilgili vermiş olduğum 05.02.2019 tarihli soru önergeme yaklaşık bir yıldır neden cevap verilmemiştir? Sizce bu konu önemsiz ve değersiz midir? Cevap vermeyi düşünüyor musunuz? İnşaatı bitmiş ve teslime hazır olan Antalya Hipodromu neden halen TJK’ye teslim edilmemiştir? Teslimi için ne beklenmektedir? Ne zaman teslim edilecektir? Antalya Hipodromu 2020 yılı yarış takvimine alınacak mıdır? Alınacaksa ne zaman alınması planlanmaktadır?” 
CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, TBMM’de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin cevaplaması için Döşemealtı ilçesinde 2 yıldır tamamlanamayan Antalya Hipodrom Projesi’ni sordu.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) Döşemealtı ilçesinde bir türlü tamamlanamayan Antalya Hipodrom Projesi’ni taşıdı. Milletvekili Arı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin cevaplaması için şunları sordu:

2 YILDIR BEKLİYOR

“Döşemealtı İlçesi, Yağca Mahallesi sınırları içerisinde 811 dönüm arazi üzerine Temmuz 2017’de inşaatına başlanan ve aynı yıl içerisinde bitirilip TJK’ya teslim edilmesi gereken Antalya Hipodromunun aradan 2 yıl geçmesine rağmen neden halen bitirilip TJK’ya teslim edilmediği ve yarış takvimine alınmadığıyla ilgili olarak aşağıdaki sorularımı içeren 05.02.2019 tarihli yazılı soru önergeme de aradan yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen cevap verilmemiştir.

  1. Antalya ve Döşemealtı için hem ekonomik hem de istihdam açışından önemli katkı sağlayacak olan projenin öngörülen zamanda bitirilememesinin sebebi nedir?
  2. Gecikme ödenek yetersizliğinden mi yoksa yüklenici firmadan mı kaynaklanmaktadır?

3- Bu gecikme ile ilgili olarak bakanlığınız tarafından herhangi bir tahkikat başlatılmış mıdır?

  1. Antalya Hipodromu halkımızın ve yarış severlerin hizmetine ne zaman açılacaktır?

BİR KEZ DAHA SORDU

İnşaatı yaklaşık 3 - 4 ay önce tamamlanan ve teslime hazır olan Antalya Hipodromu halen TJK’ya teslim edilmemiş ve 2020 yılı yarış takvimine de alınmamıştır. Bu bağlamda;

    

  1. Konuyla ilgili vermiş olduğum 05.02.2019 tarihli soru önergeme yaklaşık bir yıldır neden cevap verilmemiştir? Sizce bu konu önemsiz ve değersiz midir? Cevap vermeyi düşünüyor musunuz?
  2. İnşaatı bitmiş ve teslime hazır olan Antalya Hipodromu neden halen TJK’ye teslim edilmemiştir? Teslimi için ne beklenmektedir? Ne zaman teslim edilecektir?
  3. Antalya Hipodromu 2020 yılı yarış takvimine alınacak mıdır? Alınacaksa ne zaman alınması planlanmaktadır?” 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.