İsmail Saymaz Başkan Böcek’i kutladı

GÜNDEM 13.10.2019 - 15:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İsmail Saymaz Başkan Böcek’i kutladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Et uygulaması başlatacağını duyuran gazeteci İsmail Saymaz, “Merkezi üç ilçede halka ucuz et verilecek. Ardından çocuklar için Halk Mama, çiftçiler için Halk Yem açılacak. Başkan Muhittin Böcek’i kutlarım” dedi.

HABERİMİZ VAR –Ağustos ayında yayınlanan ‘Şehvetiye Tarikatı’ isimli kitapla gündeme gelen Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i övdü. Twitter hesabından Başkan Böcek’in projelerini özetleyen Saymaz, “Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Et uygulamasına geçiyor. Merkezi üç ilçede halka ucuz et verilecek. Ardından çocuklar için Halk Mama, çiftçiler için Halk Yem açılacak. Belediye ayrıca, Hamidiye Su’yun kardeşini olan Ant Su’yu kuruyor. Başkan Muhittin Böcek’i kutlarım” diye yazdı.   BÖCEK’E KİTABINI HEDİYE ETTİ   10. Antalya Kitap Fuarı’na dün konuk olan Saymaz’ın okuyucularıyla yaptığı söyleşiye Başkan Muhittin Böcek de katıldı. Konuşmasında Türkiye’de tarikatların geçmişten günümüze kadar olan gelişimini ve etkisini anlatan İsmail Saymaz Başkan Böcek’e “Şehvetiye Tarikatı” isimli kitabını hediye etti, Başkan Böcek de Saymaz’a çiçek takdim etti. Yazar İsmail Saymaz daha sonra okurları için kitaplarını imzaladı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Et uygulaması başlatacağını duyuran gazeteci İsmail Saymaz, “Merkezi üç ilçede halka ucuz et verilecek. Ardından çocuklar için Halk Mama, çiftçiler için Halk Yem açılacak. Başkan Muhittin Böcek’i kutlarım” dedi.

HABERİMİZ VAR –Ağustos ayında yayınlanan ‘Şehvetiye Tarikatı’ isimli kitapla gündeme gelen Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i övdü. Twitter hesabından Başkan Böcek’in projelerini özetleyen Saymaz, “Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Et uygulamasına geçiyor. Merkezi üç ilçede halka ucuz et verilecek. Ardından çocuklar için Halk Mama, çiftçiler için Halk Yem açılacak. Belediye ayrıca, Hamidiye Su’yun kardeşini olan Ant Su’yu kuruyor. Başkan Muhittin Böcek’i kutlarım” diye yazdı.

 

BÖCEK’E KİTABINI HEDİYE ETTİ

 

10. Antalya Kitap Fuarı’na dün konuk olan Saymaz’ın okuyucularıyla yaptığı söyleşiye Başkan Muhittin Böcek de katıldı. Konuşmasında Türkiye’de tarikatların geçmişten günümüze kadar olan gelişimini ve etkisini anlatan İsmail Saymaz Başkan Böcek’e “Şehvetiye Tarikatı” isimli kitabını hediye etti, Başkan Böcek de Saymaz’a çiçek takdim etti. Yazar İsmail Saymaz daha sonra okurları için kitaplarını imzaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.