İstanbul Üniversitesi öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti

GÜNDEM 18.02.2020 - 13:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İstanbul Üniversitesi öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti

Geçim sıkıntısı çektiği ve iş bulamadığı iddia edilen İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir, intihar etti.

İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti. Taşdemir'in geçim sıkıntısı çektiği, bir süredir iş aradığı belirtildi. SİBEL ÜNLİ DE İNTİHAR ETMİŞTİ Geçtiğimiz ay İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli de yaşamına son vermişti. İstanbul Fatih'te sahilde cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Sibel Ünli'nin intihar sebebinin iş bulamaması, ekonomik durumunun kötü olması ve sosyal medyada dış görünüşüne yönelik alaylı mesajlardan dolayı girdiği depresyon olarak ifade edilmişti. Genç kadının, sosyal medya hesabından yeni yıl dileğini 'iş bulmak' olarak açıkladığı ve bir liraya karnını nasıl doyuracağını sorduğu görülmüştü.   KONYA'DA KAMYONCU KENDİSİNİ TIRA ASARAK YAŞAMINA SON VERDİ Konya'da evli ve iki çocuk babası tır şoförü Mevlüt Çankaya, kamyon garajında kendini tırına asarak intihar etmişti. Konu ile ilgili konuşan Konya Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Şen, "Nakliyeci arkadaşımızın bankalara ve çevresine borcu bulunuyordu. Ayrıca eşi ile de araları bozuktu. Borcundan ve ailevi sıkıntılarından dolayı intihar ettiğini düşünüyoruz" demişti.      
Geçim sıkıntısı çektiği ve iş bulamadığı iddia edilen İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir, intihar etti.

İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Hakan Taşdemir intihar etti.

Taşdemir'in geçim sıkıntısı çektiği, bir süredir iş aradığı belirtildi.

SİBEL ÜNLİ DE İNTİHAR ETMİŞTİ

Geçtiğimiz ay İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli de yaşamına son vermişti.

İstanbul Fatih'te sahilde cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Sibel Ünli'nin intihar sebebinin iş bulamaması, ekonomik durumunun kötü olması ve sosyal medyada dış görünüşüne yönelik alaylı mesajlardan dolayı girdiği depresyon olarak ifade edilmişti. Genç kadının, sosyal medya hesabından yeni yıl dileğini 'iş bulmak' olarak açıkladığı ve bir liraya karnını nasıl doyuracağını sorduğu görülmüştü.

 

KONYA'DA KAMYONCU KENDİSİNİ TIRA ASARAK YAŞAMINA SON VERDİ

Konya'da evli ve iki çocuk babası tır şoförü Mevlüt Çankaya, kamyon garajında kendini tırına asarak intihar etmişti. Konu ile ilgili konuşan Konya Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Şen, "Nakliyeci arkadaşımızın bankalara ve çevresine borcu bulunuyordu. Ayrıca eşi ile de araları bozuktu. Borcundan ve ailevi sıkıntılarından dolayı intihar ettiğini düşünüyoruz" demişti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.