İşte bu paylaşım yüzünden gözaltında

GÜNDEM 31.08.2019 - 16:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İşte bu paylaşım yüzünden gözaltında

BBP eski il başkanı Rasim Küçük’ün niye gözaltına alındığı belli oldu. Yoğun bakımda hayat mücadelesi veren eşine hastane virüsü bulaşan Küçük’ün sosyal medyada, “Bunun bedelini ödeyeceksiniz” diye yazdığı için gözaltına alındığı öğrenildi

haberimizvar.net Eşi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğum bakım ünitesinde kansere karşı hayat mücadelesi verirken karakola götürülen Büyük Birlik Partisi (BBP) eski il başkanı Rasim Küçük’ün hastane yönetimine karşı yaptığı paylaşımlardan dolayı gözaltına alındığı öğrenildi. Kanser tedavisi gören eşine hastane virüsü bulaştığını söyleyen Küçük, sosyal medya hesabından “İnsan canı bu kadar ucuz mu?” diye isyan etmiş ve “Herkes yaptığının bedelini bir şekilde ödeyecek” ifadelerini kullandı. Hastane yönetimi de bu sözlerinden dolayı Rasim Küçük hakkında ‘tehdit’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. ARAŞTIRMA HASTANESİNE TEPKİ Rasim Küçük gözaltına alınmasına neden olan paylaşımında, “Bu hastaneleri kim denetliyorsa hemen Antalya Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakımlarına gitsin. Bırakın uzman doktoru, yeni yetme stajyer doktor dahi yok. Herhangi bir acil durumda stajyer doktor çağırıyorlar. O da aşağıdan yukarı gelinceye kadar olan oluyor. Her şekilde ispatlamaya hazırım. 17 gündür neredeyse hiç ayrılmadan hastane köşelerindeyim. Nedir bu keşmekeşlik? Sizde hiç Allah korkusu yok mu? Hastane güzel olsa ne yazar, doktor yok diyorum size. Nedir bu vurdumduymazlık? Lanet olsun. Tüm sorumluları Allah’a havale ediyorum” diye seslendi. ‘CUMHURBAŞKANINA GİDECEĞİM’ Hastane yönetimini bilgi ve belgelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet edeceğini söyleyen Küçük, “Bu işin peşini bırakmayacağım. Şimdiye kadar bir yıldır sustuysam belki şu hastanede bir şeyler düzelir diye sustum.  Hata yapmışım. Bunlar da vicdan, Allah korkusu yok. Herkes koltuğunu koruma veya makam yükseltme derdinde. Beni tanıyanlar bilir, bu iş burada bitmeyecek. Bu iş Sayın Cumhurbaşkanına kadar belgeleriyle, bilgileriyle gidecek. İnsanların canını hiçe sayan herkes yaptığının bedelini bir şekilde ödeyecek” ifadelerini kullandı. Bu ifadelerin tehdit unsuru içerdiğini ileri süren hastane yönetimi Rasim Küçük hakkında suç duyurusunda bulundu. BBP eski il başkanı Küçük bugün gözaltına alındı.
BBP eski il başkanı Rasim Küçük’ün niye gözaltına alındığı belli oldu. Yoğun bakımda hayat mücadelesi veren eşine hastane virüsü bulaşan Küçük’ün sosyal medyada, “Bunun bedelini ödeyeceksiniz” diye yazdığı için gözaltına alındığı öğrenildi

haberimizvar.net Eşi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğum bakım ünitesinde kansere karşı hayat mücadelesi verirken karakola götürülen Büyük Birlik Partisi (BBP) eski il başkanı Rasim Küçük’ün hastane yönetimine karşı yaptığı paylaşımlardan dolayı gözaltına alındığı öğrenildi. Kanser tedavisi gören eşine hastane virüsü bulaştığını söyleyen Küçük, sosyal medya hesabından “İnsan canı bu kadar ucuz mu?” diye isyan etmiş ve “Herkes yaptığının bedelini bir şekilde ödeyecek” ifadelerini kullandı. Hastane yönetimi de bu sözlerinden dolayı Rasim Küçük hakkında ‘tehdit’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

ARAŞTIRMA HASTANESİNE TEPKİ

Rasim Küçük gözaltına alınmasına neden olan paylaşımında, “Bu hastaneleri kim denetliyorsa hemen Antalya Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakımlarına gitsin. Bırakın uzman doktoru, yeni yetme stajyer doktor dahi yok. Herhangi bir acil durumda stajyer doktor çağırıyorlar. O da aşağıdan yukarı gelinceye kadar olan oluyor. Her şekilde ispatlamaya hazırım. 17 gündür neredeyse hiç ayrılmadan hastane köşelerindeyim. Nedir bu keşmekeşlik? Sizde hiç Allah korkusu yok mu? Hastane güzel olsa ne yazar, doktor yok diyorum size. Nedir bu vurdumduymazlık? Lanet olsun. Tüm sorumluları Allah’a havale ediyorum” diye seslendi.

‘CUMHURBAŞKANINA GİDECEĞİM’

Hastane yönetimini bilgi ve belgelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet edeceğini söyleyen Küçük, “Bu işin peşini bırakmayacağım. Şimdiye kadar bir yıldır sustuysam belki şu hastanede bir şeyler düzelir diye sustum.  Hata yapmışım. Bunlar da vicdan, Allah korkusu yok. Herkes koltuğunu koruma veya makam yükseltme derdinde. Beni tanıyanlar bilir, bu iş burada bitmeyecek. Bu iş Sayın Cumhurbaşkanına kadar belgeleriyle, bilgileriyle gidecek. İnsanların canını hiçe sayan herkes yaptığının bedelini bir şekilde ödeyecek” ifadelerini kullandı. Bu ifadelerin tehdit unsuru içerdiğini ileri süren hastane yönetimi Rasim Küçük hakkında suç duyurusunda bulundu. BBP eski il başkanı Küçük bugün gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.