İstifa kararı öncesi Çokal-Doğrucan buluşması!

SİYASET 20.02.2020 - 11:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İstifa kararı öncesi Çokal-Doğrucan buluşması!

İYİ Parti’den istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal'ın, istifa etmeden önce partinin içi işlerine karışan ve tepkileri üzerine toplayan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Doğrucan ile bir kafede buluştuğu ortaya çıktı

haberimizvarnet-İstifası ile hem Türkiye, hem de Antalya gündemine oturan İYİ Parti’den ve görevlerinden istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal'ın istifasının ardındaki sır çözülmeye başladı. İl divan toplantısında alınan karar ile Muratpaşa ve Kepez ilçe başkanlarının görevden alınmasını gerekçe göstererek istifa eden Çokal'ın İYİ Partililer’in de kabul etmediği ve sevmediği öğretim üyesi Mehmet Fatih Doğrucan ile hareket ettiği ortaya çıktı. Akdenizsonhavadis’in haberine göre; partinin içişlerine karışan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yakın olduğunu dile getiren, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Doğrucan ile Antalya’da bir kafede buluştuğu iddia edilen Çokal'ın istifa kararını bu görüşmeden sonra aldığı iddia edildi. PARTİLİLERİN ÇOĞU DAVALI İYİ Parti'nin gündeminden düşmeyen isimlerin başında yer alan Mehmet Fatih Doğrucan'ın sosyal medya paylaşımları da Milletvekili Tuba Vural Çokal ile birlikte hareket ettiğini istifanı destekleyen sosyal medya paylaşımlarından da oraya çıktı. Özellikle kendisi hakkında sosyal medyada yorum yapan İyi Partililere karşı açtığı davalarla tepkileri üzerine çeken Doğrucan'ın ilerleyen süreçte nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu. 
İYİ Parti’den istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal'ın, istifa etmeden önce partinin içi işlerine karışan ve tepkileri üzerine toplayan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Doğrucan ile bir kafede buluştuğu ortaya çıktı

haberimizvarnet-İstifası ile hem Türkiye, hem de Antalya gündemine oturan İYİ Parti’den ve görevlerinden istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal'ın istifasının ardındaki sır çözülmeye başladı. İl divan toplantısında alınan karar ile Muratpaşa ve Kepez ilçe başkanlarının görevden alınmasını gerekçe göstererek istifa eden Çokal'ın İYİ Partililer’in de kabul etmediği ve sevmediği öğretim üyesi Mehmet Fatih Doğrucan ile hareket ettiği ortaya çıktı. Akdenizsonhavadis’in haberine göre; partinin içişlerine karışan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yakın olduğunu dile getiren, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Fatih Doğrucan ile Antalya’da bir kafede buluştuğu iddia edilen Çokal'ın istifa kararını bu görüşmeden sonra aldığı iddia edildi.

PARTİLİLERİN ÇOĞU DAVALI

İYİ Parti'nin gündeminden düşmeyen isimlerin başında yer alan Mehmet Fatih Doğrucan'ın sosyal medya paylaşımları da Milletvekili Tuba Vural Çokal ile birlikte hareket ettiğini istifanı destekleyen sosyal medya paylaşımlarından da oraya çıktı. Özellikle kendisi hakkında sosyal medyada yorum yapan İyi Partililere karşı açtığı davalarla tepkileri üzerine çeken Doğrucan'ın ilerleyen süreçte nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.