İYİ Parti Antalya’ya İTTİFAK AYARI

GÜNDEM 03.06.2020 - 19:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İYİ Parti Antalya’ya İTTİFAK AYARI

Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanan İYİ Parti İl Kongresi öncesi Antalya’ya gelen ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantı sonra divan yöneticileriyle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, önce fırça attı, sonra yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nda kongre heyecanı hızlı başladı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan’ın dün ilçe başkanlarıyla bugün ise divanla yaptığı toplantıda yanlışlar tek tek sıralandı. Yapılması gerekenler ise, hızla birlik ve beraberlik içinde mesajı gerçekleşecek mesajı verildi. YAPILACAKLAR LİSTESİ Genel Başkan Yardımcısı Arslan, delege seçimlerine kimsenin müdahale etmemesini, çok hızlı şekilde delege seçimlerinin tamamlayan ilçelerin kongre  tarihi alarak kongrelerini tamamlamalarını istedi. ‘Meral Akşener’i korumak istiyoruz’ diyerek kayyum talep edenlerin karşılarında Akşener’in avukatını bulduklarını ifade eden Arslan, parti içinde birlik ve beraberliğin devam etmesi adına herkesin gerekeni yapması konusunda talimat verdi. İTTİFAKI ELEŞTİRMEK NE HADDİNE? CHP ile yapılan ittifakın devam edeceğini ve herkesin bu konuyla ilgili hassasiyet göstermesi gerektiğini vurgulayan Arslan, “Kardeşim tamam bizim için değerlisin ancak kalkıp CHP ile ittifakımızı eleştirmek ne haddine?” diye yorum yaparak, geçtiğimiz günlerde yönetimden düşen ve partiden ihraç istemiyle disipline sevk edilen Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’in durumunu hatırlattı. SOSYAL MEDYA KULLANIMI Arslan, parti içinde yaşananları sosyal medya üzerinden ifşa edenleri, genel merkez kararlarını ve ittifakı sosyal medya üzerinden tartışanları İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener’in affetmediğini ifade etti. Arslan, “Tüm partililerimizin sosyal medya kullanımına dikkat etmesini istiyoruz. Parti içi meselelerimizi sosyal medya üzerinde tartışmayın. Sıkı takip ediyoruz. Kongre sonrası sosyal medya üzerinde İYİ Parti’yi ve Genel Başkanımız Akşener’in kararlarını tartışmaya açanlarla ilgili artık disiplin sürecini başlatacağız” dedi. “GENEL MERKEZİN ADAYI YOK” Toplantı sırasında Arslan’a, “Genel merkezin il başkan adayı var mı? Kimi Meral Akşener’in adayıyım, kimi genel merkezin adayıyım diye çıkıyor. Böyle bir durum varsa kimse aday olarak çıkmasın!” sorusunu yöneltti. Bu soru üzerine Arslan, “Delegeye bile karışılmayacak diyen genel merkezin sizce il başkan adayı olur mu? Kimse sandıklara müdahale etmeyecek. İl Kongresinde oyunu en yüksek alan il başkanımız olacak. Genel Merkezin adayı yok. Hiç kimseye engel yok, herkes adayım diyebilir. İYİ Parti demokratik ortamda kongrelerini tamamlayacak” diye yanıt verdi.  
Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanan İYİ Parti İl Kongresi öncesi Antalya’ya gelen ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantı sonra divan yöneticileriyle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, önce fırça attı, sonra yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nda kongre heyecanı hızlı başladı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan’ın dün ilçe başkanlarıyla bugün ise divanla yaptığı toplantıda yanlışlar tek tek sıralandı. Yapılması gerekenler ise, hızla birlik ve beraberlik içinde mesajı gerçekleşecek mesajı verildi.

YAPILACAKLAR LİSTESİ

Genel Başkan Yardımcısı Arslan, delege seçimlerine kimsenin müdahale etmemesini, çok hızlı şekilde delege seçimlerinin tamamlayan ilçelerin kongre  tarihi alarak kongrelerini tamamlamalarını istedi.

‘Meral Akşener’i korumak istiyoruz’ diyerek kayyum talep edenlerin karşılarında Akşener’in avukatını bulduklarını ifade eden Arslan, parti içinde birlik ve beraberliğin devam etmesi adına herkesin gerekeni yapması konusunda talimat verdi.

İTTİFAKI ELEŞTİRMEK NE HADDİNE?

CHP ile yapılan ittifakın devam edeceğini ve herkesin bu konuyla ilgili hassasiyet göstermesi gerektiğini vurgulayan Arslan, “Kardeşim tamam bizim için değerlisin ancak kalkıp CHP ile ittifakımızı eleştirmek ne haddine?” diye yorum yaparak, geçtiğimiz günlerde yönetimden düşen ve partiden ihraç istemiyle disipline sevk edilen Antalya İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer’in durumunu hatırlattı.

SOSYAL MEDYA KULLANIMI

Arslan, parti içinde yaşananları sosyal medya üzerinden ifşa edenleri, genel merkez kararlarını ve ittifakı sosyal medya üzerinden tartışanları İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener’in affetmediğini ifade etti. Arslan, “Tüm partililerimizin sosyal medya kullanımına dikkat etmesini istiyoruz. Parti içi meselelerimizi sosyal medya üzerinde tartışmayın. Sıkı takip ediyoruz. Kongre sonrası sosyal medya üzerinde İYİ Parti’yi ve Genel Başkanımız Akşener’in kararlarını tartışmaya açanlarla ilgili artık disiplin sürecini başlatacağız” dedi.
“GENEL MERKEZİN ADAYI YOK”

Toplantı sırasında Arslan’a, “Genel merkezin il başkan adayı var mı? Kimi Meral Akşener’in adayıyım, kimi genel merkezin adayıyım diye çıkıyor. Böyle bir durum varsa kimse aday olarak çıkmasın!” sorusunu yöneltti. Bu soru üzerine Arslan, “Delegeye bile karışılmayacak diyen genel merkezin sizce il başkan adayı olur mu? Kimse sandıklara müdahale etmeyecek. İl Kongresinde oyunu en yüksek alan il başkanımız olacak. Genel Merkezin adayı yok. Hiç kimseye engel yok, herkes adayım diyebilir. İYİ Parti demokratik ortamda kongrelerini tamamlayacak” diye yanıt verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.