İyi Parti Elmalı Kemençe’ye emanet

SİYASET 20.01.2021 - 12:18, Güncelleme: 20.01.2021 - 12:18
 

İyi Parti Elmalı Kemençe’ye emanet

Sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan İyi Parti Elmalı İlçe Başkanı Üzeyir Altın’ın yerine Muhammet Kemençe atandı

haberimizvar.net- Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan İyi Parti Elmalı İlçe Başkanı Üzeyir Altın’ın yerine İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın tarafından Muhammet Kemençe atandı. Kemençe’nin mazbatasını İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk verdi.  SÜREKLİ ÇALIŞACAĞIM İyi Elmalı ilçe Başkanı Muhammet Kemençe, “Beni göreve layık gören ve atayan başta Sayın Genel Başkanım Sayın MERAL AKŞENER hanımefendiye, Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın beyefendiye ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran beyefendiye şükranlarımı sunuyorum.Partimizi iktidar yapacak ve milletimizin geleceğe umutla, güvenle bakmasını sağlamak için gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağım. Her şey çok İYİ olacak” diye konuştu. 
Sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan İyi Parti Elmalı İlçe Başkanı Üzeyir Altın’ın yerine Muhammet Kemençe atandı

haberimizvar.net- Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan İyi Parti Elmalı İlçe Başkanı Üzeyir Altın’ın yerine İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın tarafından Muhammet Kemençe atandı. Kemençe’nin mazbatasını İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk verdi. 

SÜREKLİ ÇALIŞACAĞIM
İyi Elmalı ilçe Başkanı Muhammet Kemençe, “Beni göreve layık gören ve atayan başta Sayın Genel Başkanım Sayın MERAL AKŞENER hanımefendiye, Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın beyefendiye ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran beyefendiye şükranlarımı sunuyorum.Partimizi iktidar yapacak ve milletimizin geleceğe umutla, güvenle bakmasını sağlamak için gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağım. Her şey çok İYİ olacak” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.