İyi Parti Kemer’e 236 yeni üye

SİYASET 20.02.2020 - 18:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İyi Parti Kemer’e 236 yeni üye

İYİ Parti Kemer İçe Teşkilatı’nda toplu üye katılım töreni yapıldı. 236 kişinin üye olmasından dolayı düzenlenen törende 69 kişiye parti rozeti takıldı.

haberimizvar.net-İyi Parti'de Kemer İlçe Başkanlığı'nda bugün saatler yaşandı. İYİ Parti’ye yeni üye olan 236 kişi için ilçe binasında tören düzenlendi. Törene İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi Musa Ertugan katıldı. Kemer'in önde gelen esnaflarından Hüseyin İnan ve  Adnan Çağatay çalışmaları sonrasında gerçekleşen törende yeni üyeler arasında 69 kişiye İYİ Parti rozeti takıldı. İlçe binasında gerçekleştirilen toplu katılım programında konuşan Ertugan, " İYİ Partimize katılımlar çığ gibi büyüyor! Her geçen gün Türk siyasetindeki tıkanmışlığın tek çözümü olduğunu gerek meclis çalışmalarında, gerekse yerelde ispat eden partimize bugün de katılımlar vardı. Kemer’de 236 yeni üyemiz daha oldu. Bugün 60 yeni üyemize parti rozetlerini taktık. Önümüzdeki günlerde eklenmeye devam edecek. ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’ düsturu ile yola çıkan İYİ Partimiz önümüzdeki yılların Türkiye'sinin tek umududur" diye konuştu.                                
İYİ Parti Kemer İçe Teşkilatı’nda toplu üye katılım töreni yapıldı. 236 kişinin üye olmasından dolayı düzenlenen törende 69 kişiye parti rozeti takıldı.

haberimizvar.net-İyi Parti'de Kemer İlçe Başkanlığı'nda bugün saatler yaşandı. İYİ Parti’ye yeni üye olan 236 kişi için ilçe binasında tören düzenlendi. Törene İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi Musa Ertugan katıldı. Kemer'in önde gelen esnaflarından Hüseyin İnan ve  Adnan Çağatay çalışmaları sonrasında gerçekleşen törende yeni üyeler arasında 69 kişiye İYİ Parti rozeti takıldı.

İlçe binasında gerçekleştirilen toplu katılım programında konuşan Ertugan, " İYİ Partimize katılımlar çığ gibi büyüyor! Her geçen gün Türk siyasetindeki tıkanmışlığın tek çözümü olduğunu gerek meclis çalışmalarında, gerekse yerelde ispat eden partimize bugün de katılımlar vardı. Kemer’de 236 yeni üyemiz daha oldu. Bugün 60 yeni üyemize parti rozetlerini taktık. Önümüzdeki günlerde eklenmeye devam edecek. ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’ düsturu ile yola çıkan İYİ Partimiz önümüzdeki yılların Türkiye'sinin tek umududur" diye konuştu.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.