İYİ Parti üyeleri kahvaltıda buluştu

SİYASET 09.11.2019 - 16:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti üyeleri kahvaltıda buluştu

İYİ Parti Finike İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik amacıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi.

haberimizvar.net İYİ Parti ilçe binasında düzenlenen kahvaltıya, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile eşi Kadriye Geyikçi, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, İYİ Parti İlçe Başkanı Veli Göktepe, Antalya İl yönetim kurulu üyeleri Ömer Özdemir ile İbrahim Öztürk, belediye meclis üyeleri, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri, partililer ve kadın üyeler katıldı. MASA BAŞINDA PARTİCİLİK YAPILMAYACAK İlçe Başkanı Veli Göktepe yeni yönetim olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi aktardı. İlçe teşkilatı olarak masa başında particilik yapmayacaklarını dile getiren Göktepe, bizzat vatandaşları evlerinde ve işyerlerini ziyaret ettiklerini kaydetti. İYİ Parti Gençlik Kolları ile Kadın Kolları ile ilgili oluşumları da en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Göktepe, “İlçemizdeki 26 mahalleyi tek tek dolaşarak sorunları dile getirmek ve çözüm üretme noktasında çaba sarf edeceğiz" dedi. Kahvaltının ardından parti binası önünde günün anısına fotoğraf çekildi.      
İYİ Parti Finike İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik amacıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi.

haberimizvar.net İYİ Parti ilçe binasında düzenlenen kahvaltıya, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile eşi Kadriye Geyikçi, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, İYİ Parti İlçe Başkanı Veli Göktepe, Antalya İl yönetim kurulu üyeleri Ömer Özdemir ile İbrahim Öztürk, belediye meclis üyeleri, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri, partililer ve kadın üyeler katıldı.

MASA BAŞINDA PARTİCİLİK YAPILMAYACAK

İlçe Başkanı Veli Göktepe yeni yönetim olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi aktardı. İlçe teşkilatı olarak masa başında particilik yapmayacaklarını dile getiren Göktepe, bizzat vatandaşları evlerinde ve işyerlerini ziyaret ettiklerini kaydetti. İYİ Parti Gençlik Kolları ile Kadın Kolları ile ilgili oluşumları da en kısa sürede kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Göktepe, “İlçemizdeki 26 mahalleyi tek tek dolaşarak sorunları dile getirmek ve çözüm üretme noktasında çaba sarf edeceğiz" dedi. Kahvaltının ardından parti binası önünde günün anısına fotoğraf çekildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.