İYİ Parti’de Akşener hazırlığı

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.11.2019 - 19:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’de Akşener hazırlığı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın (23 Kasım 2019 Cumartesi) Antalya’da olacak. Akşener’in gelişi ile ilgili olarak İl Başkanı Temizer, İl Divan Kurulu’nu toplayarak, hazırlıklar hakkında bilgi aldı

haberimizvar.net İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 1. Yerel Yönetimler Çalıştayı için yarın Antalya’ya geliyor. Beldibi Akka Otel’de 3 gün sürecek çalıştaya Türkiye genelinden İYİ Partili tüm belediye başkanları ile meclis üyeleri katılacak. SON HAZIRLIKLAR Akşener’in gelişi ile ilgili olarak son hazırlıkları tamamlayan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, İl Divan Kurulu üyeleriyle birlikte toplantı düzenledi. İl başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda çalıştay ve Akşener’in gelişiyle ilgili tüm detaylar masaya yatırıldı. HIZ KESMİYORUZ Hazırlıklarla ilgili konuşan İl Başkanı Temizer, “İl Divan Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. İlki Antalya’da gerçekleşecek olan Yerel Yönetimler Çalıştayı ve Liderimiz Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin şehrimize teşrifleri dolayısıyla hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın (23 Kasım 2019 Cumartesi) Antalya’da olacak. Akşener’in gelişi ile ilgili olarak İl Başkanı Temizer, İl Divan Kurulu’nu toplayarak, hazırlıklar hakkında bilgi aldı

haberimizvar.net İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 1. Yerel Yönetimler Çalıştayı için yarın Antalya’ya geliyor. Beldibi Akka Otel’de 3 gün sürecek çalıştaya Türkiye genelinden İYİ Partili tüm belediye başkanları ile meclis üyeleri katılacak.

SON HAZIRLIKLAR

Akşener’in gelişi ile ilgili olarak son hazırlıkları tamamlayan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, İl Divan Kurulu üyeleriyle birlikte toplantı düzenledi. İl başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda çalıştay ve Akşener’in gelişiyle ilgili tüm detaylar masaya yatırıldı.

HIZ KESMİYORUZ

Hazırlıklarla ilgili konuşan İl Başkanı Temizer, “İl Divan Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. İlki Antalya’da gerçekleşecek olan Yerel Yönetimler Çalıştayı ve Liderimiz Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin şehrimize teşrifleri dolayısıyla hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.