İYİ Parti’ye kayyum isteniyor

SİYASET 11.09.2019 - 17:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’ye kayyum isteniyor

Elmalı’da yaşanan protokol skandalının faturasını İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın’a çıkartan Rıdvan Yıldız, “Kendi göbeğimizi kendimiz keser, kayyuma gideriz” dedi. Yıldız’a katılan Neşe Toker, “Partideki boş bidonlar temizlensin” çağrısı yaptı

haberimizvar.net İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın’la kurucu il başkan yardımcısı Rıdvan Yıldız arasında çıkan tartışma daha da alevlenerek sürüyor. İl Başkanı Aydın’a geçen hafta “Hangi yüzle il başkanlığı yapıyorsun?” diye soran Yıldız, Elmalı Yağlı Güreşleri’nde yaşanan protokol skandalının faturasını da il yönetimine çıkardı. Aydın’a sosyal medya üzerinden mesaj gönderen Yıldız, “Biz hukukun üstünlüğüne olan inancımız ve partimizi demokratik eksene yönlendirme adına, kendi göbeğimizi kendimiz keser, kayyuma gideriz” dedi. ‘BOŞ BİDONLAR TEMİZLENSİN’ Rıdvan Yıldız’a katılan İYİ Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Doktor Neşe Toker de, “Bizler demokratik mücadele yolundaki cesur taşlarız, ancak demokrasi için çiğnenir, cefa çekeriz. Kimseye pabuç bırakmaz, Genel Başkanımıza toz kondurmayız. Lakin şu son yaşananlara sebebiyet veren ve Genel Başkanımızı üzen sorumlulara (ki İl Başkanı da dahil) bu cesur taşlar sivrileşip gereğini de yapar. Her şey partimiz, Genel Başkanımız ve parti içi demokratik kanalların açılması, boş bidonların temizlenmesi içindir” dedi. ‘KEPAZELİĞE DUR DEME ZAMANI’ Tartışmaya dahil olan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer de, “Gün bugündür. Yapılan bu haksızlıklara, rezilliklere, kepazeliklere, nobranlıklara dur deme zamanı. Sayın Genel Başkanımızın, partimizin ve bizlere canı gönülden destek veren gönüldaşlarımızın yüzünü yere eğdirmeyeceğiz. İtibarımızı, onurumuzu, duruşumuzu muhafaza edeceğiz. Bu onurlu bir cesurlar hareketidir. Kötü niyetli kişilerce zafiyete uğratılan parti içi demokrasimizin ve hukukumuzun yeniden inşası ve eleştiri kültürünün, kişisel onur ve nezaketin tüm kadrolarımıza yeniden kazandırılması, tüm parti organlarımızın işlerlik kazanması için bu zorunluluk haline gelmiştir” ifadelerini kullandı.
Elmalı’da yaşanan protokol skandalının faturasını İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın’a çıkartan Rıdvan Yıldız, “Kendi göbeğimizi kendimiz keser, kayyuma gideriz” dedi. Yıldız’a katılan Neşe Toker, “Partideki boş bidonlar temizlensin” çağrısı yaptı

haberimizvar.net İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın’la kurucu il başkan yardımcısı Rıdvan Yıldız arasında çıkan tartışma daha da alevlenerek sürüyor. İl Başkanı Aydın’a geçen hafta “Hangi yüzle il başkanlığı yapıyorsun?” diye soran Yıldız, Elmalı Yağlı Güreşleri’nde yaşanan protokol skandalının faturasını da il yönetimine çıkardı. Aydın’a sosyal medya üzerinden mesaj gönderen Yıldız, “Biz hukukun üstünlüğüne olan inancımız ve partimizi demokratik eksene yönlendirme adına, kendi göbeğimizi kendimiz keser, kayyuma gideriz” dedi.

‘BOŞ BİDONLAR TEMİZLENSİN’

Rıdvan Yıldız’a katılan İYİ Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Doktor Neşe Toker de, “Bizler demokratik mücadele yolundaki cesur taşlarız, ancak demokrasi için çiğnenir, cefa çekeriz. Kimseye pabuç bırakmaz, Genel Başkanımıza toz kondurmayız. Lakin şu son yaşananlara sebebiyet veren ve Genel Başkanımızı üzen sorumlulara (ki İl Başkanı da dahil) bu cesur taşlar sivrileşip gereğini de yapar. Her şey partimiz, Genel Başkanımız ve parti içi demokratik kanalların açılması, boş bidonların temizlenmesi içindir” dedi.

‘KEPAZELİĞE DUR DEME ZAMANI’

Tartışmaya dahil olan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer de, “Gün bugündür. Yapılan bu haksızlıklara, rezilliklere, kepazeliklere, nobranlıklara dur deme zamanı. Sayın Genel Başkanımızın, partimizin ve bizlere canı gönülden destek veren gönüldaşlarımızın yüzünü yere eğdirmeyeceğiz. İtibarımızı, onurumuzu, duruşumuzu muhafaza edeceğiz. Bu onurlu bir cesurlar hareketidir. Kötü niyetli kişilerce zafiyete uğratılan parti içi demokrasimizin ve hukukumuzun yeniden inşası ve eleştiri kültürünün, kişisel onur ve nezaketin tüm kadrolarımıza yeniden kazandırılması, tüm parti organlarımızın işlerlik kazanması için bu zorunluluk haline gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.