Jandarmadan korona denetimi

GÜNDEM 13.11.2020 - 16:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Jandarmadan korona denetimi

Korkuteli'de jandarma ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında denetimler gerçekleştirdi

haberimizvar.net-Korkuteli İlçe Jandarma ekipleri, 'Sağlık için hepimiz için' sloganıyla denetimlerine devam ediyor. Jandarma ekiplerince sürdürülen uygulama kapsamında Akyar, Yazır ve Datköy mahallelerinde karantina kararı alınan evlere güvenlik şeritleri çekildi. Mahalleleri de kontrol eden ekipler, maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaptı. Jandarma ekipleri, iş yerlerini de denetledi. Jandarma ekipleri, Yol kontrollerinde ve denetimlerde maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ederek vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Korkuteli'de jandarma ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında denetimler gerçekleştirdi

haberimizvar.net-Korkuteli İlçe Jandarma ekipleri, 'Sağlık için hepimiz için' sloganıyla denetimlerine devam ediyor. Jandarma ekiplerince sürdürülen uygulama kapsamında Akyar, Yazır ve Datköy mahallelerinde karantina kararı alınan evlere güvenlik şeritleri çekildi. Mahalleleri de kontrol eden ekipler, maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaptı. Jandarma ekipleri, iş yerlerini de denetledi.

Jandarma ekipleri, Yol kontrollerinde ve denetimlerde maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ederek vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.