Kabine toplantısında Soylu detayı

GÜNDEM 13.04.2020 - 18:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kabine toplantısında Soylu detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan kabine toplantısına istifası kabul edilmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Bakan Soylu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın toplantıda sunum yapmaları bekleniyor.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Video konferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıya dün akşam aldığı istifa kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmeyen ve 15 saat sonra yaptığı açıklamada görevinin başında olduğunu açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Kabine toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın birer sunum yapması bekleniyor.   SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI Sokağa çıkma yasağına ilişkin uygulama ve bu yasağın önümüzdeki günlerde yaygınlaştırılıp yaygınlaştırılmayacağı konuları da toplantıda ele alınacak. Yasağın hafta sonları uygulanmaya devam etmesi bekleniyor. Toplantıda önümüzdeki süreçte planlanan tedbirler de değerlendirilecek.   ASKERLERİN TERHİSİ Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da askerlerin terhis ve celp dönemlerinin ertelenmesine ilişkin sunumu yapması ve bu hafta içi bu yönde bir kararın alınması bekleniyor. Erdoğan geçtiğimiz hafta bakanlara koronavirüs ile mücadele sonrası atılacak adımların ve stratejilerin geliştirilmesi talimatı vermişti. ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaparak ulusa sesleniş konuşması yapması bekleniyor. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan kabine toplantısına istifası kabul edilmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Bakan Soylu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın toplantıda sunum yapmaları bekleniyor.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Video konferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıya dün akşam aldığı istifa kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmeyen ve 15 saat sonra yaptığı açıklamada görevinin başında olduğunu açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Kabine toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın birer sunum yapması bekleniyor.

 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Sokağa çıkma yasağına ilişkin uygulama ve bu yasağın önümüzdeki günlerde yaygınlaştırılıp yaygınlaştırılmayacağı konuları da toplantıda ele alınacak. Yasağın hafta sonları uygulanmaya devam etmesi bekleniyor. Toplantıda önümüzdeki süreçte planlanan tedbirler de değerlendirilecek.

 

ASKERLERİN TERHİSİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da askerlerin terhis ve celp dönemlerinin ertelenmesine ilişkin sunumu yapması ve bu hafta içi bu yönde bir kararın alınması bekleniyor. Erdoğan geçtiğimiz hafta bakanlara koronavirüs ile mücadele sonrası atılacak adımların ve stratejilerin geliştirilmesi talimatı vermişti.

ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK

Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaparak ulusa sesleniş konuşması yapması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.