'Kadın cinayetleri ve dava süreçleri neyi anlatıyor?'

GÜNDEM 01.06.2020 - 15:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

'Kadın cinayetleri ve dava süreçleri neyi anlatıyor?'

Güzeloba Semt Evi, 2 Haziran Salı akşamı saat 20.00'da YouTube üzerinden gerçekleştireceği "Kadın Cinayetleri' başlıklı canlı yayın ile Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği Başkanı Avukat Müjde Tozbey Erden'i ağırlayacak.

haberimizvar.net- Meslek hayatı boyunca çocuklara yönelik cinsel istismar davalarında, kadınların ve LGBT bireylerinin yaşadıkları şiddet olaylarında mağdurların gönüllü ve ücretsiz vekilliklerini üstlenmiş olan Müjde Tozbey Erden, 2018 yılında Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği'nin kurucuları arasında yer aldı. Kurulduğu günden bu yana dernek, kadın cinayeti davalarında öldürülen kadınların ailelerinin yanında yer alıyor. Derneğin avukatları, cinayeti işleyenlerin en ağır cezaları alabilmeleri için mücadele ediyorlar.  Dernek sadece kadın cinayetlerinde değil; cinsel taciz, tecavüz, çocuğa yönelik cinsel istismar davalarında da mağdur kadın ve çocuklara hukuksal destek sağlıyor. Güzeloba Semt Evi tarafından Kadın cinayetleri üzerine gerçekleşecek olan yayında ise Avukat Erden; Emine Bulut, Ceren Özdemir, Şule Çet cinayetleri ve dava süreçleri üzerinden kadın cinayetlerinin temelinde yatanlara dair çerçeve sunacak.    Program 2 Haziran Salı saat 20.00'da Güzeloba Semt Evi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Güzeloba Semt Evi, 2 Haziran Salı akşamı saat 20.00'da YouTube üzerinden gerçekleştireceği "Kadın Cinayetleri' başlıklı canlı yayın ile Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği Başkanı Avukat Müjde Tozbey Erden'i ağırlayacak.
haberimizvar.net- Meslek hayatı boyunca çocuklara yönelik cinsel istismar davalarında, kadınların ve LGBT bireylerinin yaşadıkları şiddet olaylarında mağdurların gönüllü ve ücretsiz vekilliklerini üstlenmiş olan Müjde Tozbey Erden, 2018 yılında Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği'nin kurucuları arasında yer aldı. Kurulduğu günden bu yana dernek, kadın cinayeti davalarında öldürülen kadınların ailelerinin yanında yer alıyor. Derneğin avukatları, cinayeti işleyenlerin en ağır cezaları alabilmeleri için mücadele ediyorlar.  Dernek sadece kadın cinayetlerinde değil; cinsel taciz, tecavüz, çocuğa yönelik cinsel istismar davalarında da mağdur kadın ve çocuklara hukuksal destek sağlıyor. Güzeloba Semt Evi tarafından Kadın cinayetleri üzerine gerçekleşecek olan yayında ise Avukat Erden; Emine Bulut, Ceren Özdemir, Şule Çet cinayetleri ve dava süreçleri üzerinden kadın cinayetlerinin temelinde yatanlara dair çerçeve sunacak. 
 
Program 2 Haziran Salı saat 20.00'da Güzeloba Semt Evi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.