Kadın futbolculardan Başkan Uysal'a ziyaret

GÜNDEM 18.12.2019 - 16:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kadın futbolculardan Başkan Uysal'a ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Demirspor kadın futbol takımı oyuncu ve antrenörü Özge İnpınar'ı makamında kabul etti. Başkan Uysal, amatör sporlara yatırım yapmaya ve bu branşlarda mücadele eden kulüpleri desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

haberimizvar.net Kadınlar Özge Kanbay 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Antalya Demirspor futbolcuları ve antrenörleri, Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette antrenör Özge İnpınar, destekleri dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkür plaketi sundu, takımın 07 numaralı formasını hediye etti. Ziyaretten son derece memnun olduğunu aktaran Başkan Uysal, gerek takım sporlarında gerek bireysel sporlarda ulusal ve uluslararası arenada şampiyonluklar, dereceler hedefleyen Türkiye'nin yolunun amatör sporlardan geçtiğini söyledi. Ancak bu hedefleri ortaya koyan kulüplerin amatör kulüplerde spor yapan binlerce sporcuyu görmezden geldiğini belirten Başkan Uysal, “Özellikle amatör olarak nitelendirilen sporlarda yabancı sporcu transferi tam bir çılgınlık. Milli takımlarımıza sporcu bulamıyoruz. Milli takımlarımıza sporcu yetiştirmiyoruz. Çünkü amatör sporları desteklemiyoruz" dedi. Muratpaşa'da ise amatör spor kulüplerini desteklerken mahallelere yayılan bir tesis yapılanması içinde olduklarını belirten Başkan Uysal, “Bu bir piramit modeli. Mahallelerimizde spor salonlarımız, tesislerimiz var. 8'ini tamamladık, 5 spor salonu daha yapacağız. Ve bunlar Kızılarık Mahallesi'nde 21 bin metrekare kapalı alana sahip olacak bir spor kompleksinde birleşecek. Ay yıldızlı formayla başarıdan başarıya koşacak, ülkemizi gururlandıracak sporcular burada yeşişecek" diye konuştu.  
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Demirspor kadın futbol takımı oyuncu ve antrenörü Özge İnpınar'ı makamında kabul etti. Başkan Uysal, amatör sporlara yatırım yapmaya ve bu branşlarda mücadele eden kulüpleri desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

haberimizvar.net Kadınlar Özge Kanbay 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Antalya Demirspor futbolcuları ve antrenörleri, Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette antrenör Özge İnpınar, destekleri dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkür plaketi sundu, takımın 07 numaralı formasını hediye etti.


Ziyaretten son derece memnun olduğunu aktaran Başkan Uysal, gerek takım sporlarında gerek bireysel sporlarda ulusal ve uluslararası arenada şampiyonluklar, dereceler hedefleyen Türkiye'nin yolunun amatör sporlardan geçtiğini söyledi. Ancak bu hedefleri ortaya koyan kulüplerin amatör kulüplerde spor yapan binlerce sporcuyu görmezden geldiğini belirten Başkan Uysal, “Özellikle amatör olarak nitelendirilen sporlarda yabancı sporcu transferi tam bir çılgınlık. Milli takımlarımıza sporcu bulamıyoruz. Milli takımlarımıza sporcu yetiştirmiyoruz. Çünkü amatör sporları desteklemiyoruz" dedi.


Muratpaşa'da ise amatör spor kulüplerini desteklerken mahallelere yayılan bir tesis yapılanması içinde olduklarını belirten Başkan Uysal, “Bu bir piramit modeli. Mahallelerimizde spor salonlarımız, tesislerimiz var. 8'ini tamamladık, 5 spor salonu daha yapacağız. Ve bunlar Kızılarık Mahallesi'nde 21 bin metrekare kapalı alana sahip olacak bir spor kompleksinde birleşecek. Ay yıldızlı formayla başarıdan başarıya koşacak, ülkemizi gururlandıracak sporcular burada yeşişecek" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.