Kafeler, sinemalar, lokantalar, düğün salonları kapatılacak

GÜNDEM 16.03.2020 - 18:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kafeler, sinemalar, lokantalar, düğün salonları kapatılacak

Tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri bugün gece yarısından itibaren kapatılacak. Geniş katılımlı toplantıların hiçbirine izin verilmeyecek.

haberimizvar.net-  İçişleri Bakanlığı, korona virüsü tedbirleri kapsamında ek genelge yayınladı. Bugün (17 Mart) saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan ve düğün salonu, çalgılı ve müzikli lokanta, kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacak.   HER TÜRLÜ TOPLANTI DURDURULDU Sivil toplum kuruluşlarının genel kurulları, eğitimleri, insanları toplu olarak bir araya getiren her türlü toplantı ve faaliyetleri de geçici olarak durduruldu. Öte yandan taziye evleri faaliyetleri de durduruldu. Bakanlık söz konusu tedbirlere ilişkin vali, kaymakamlar tarafından il ve ilçe belediyeleri ile işbirliği içinde ilgi kanun hükümleri çerçevesinde gerekli gerekli tedbirlerin ivedilikle planlanması, uygulanması ve kolluk birimleri tarafından konun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istedi. 
Tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri bugün gece yarısından itibaren kapatılacak. Geniş katılımlı toplantıların hiçbirine izin verilmeyecek.

haberimizvar.net-  İçişleri Bakanlığı, korona virüsü tedbirleri kapsamında ek genelge yayınladı. Bugün (17 Mart) saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan ve düğün salonu, çalgılı ve müzikli lokanta, kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacak.

 

HER TÜRLÜ TOPLANTI DURDURULDU

Sivil toplum kuruluşlarının genel kurulları, eğitimleri, insanları toplu olarak bir araya getiren her türlü toplantı ve faaliyetleri de geçici olarak durduruldu. Öte yandan taziye evleri faaliyetleri de durduruldu. Bakanlık söz konusu tedbirlere ilişkin vali, kaymakamlar tarafından il ve ilçe belediyeleri ile işbirliği içinde ilgi kanun hükümleri çerçevesinde gerekli gerekli tedbirlerin ivedilikle planlanması, uygulanması ve kolluk birimleri tarafından konun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.