Kamuya ‘Passat Kullanın’ talimatı

GÜNDEM 04.10.2019 - 16:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kamuya ‘Passat Kullanın’ talimatı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın partide ve kamuda Volkswagen’in ürettiği Passat model araçların kullanılması talimatını verdiği öğrenildi

haberimizvar.net Alman otomotiv şirketi Volkswagen’in (VW) yeni fabrikası için Manisa’yı seçtiği ve bununla ilgili artık karar aşamasına gelindiğine yönelik açıklamalar yapılırken AKP’den şirkete ‘Passat’ kıyağı geldi. Hürriyet‘in haberine göre Erdoğan, partisinin dünkü MYK’sının ardından parti kurmaylarıyla yemek yedi. Yemekteki sohbet sırasında Erdoğan, Volkswagen’in Manisa’da yapacağı yatırımın çok önemli olduğunu söyledi. Erdoğan, Volkswagen firmasına “jest” olarak 19 parti kurmayının arabasını Audi’den Passat’a çevirmesi talimatını verdi. KAMUDA KULLANIN Erdoğan, kurmaylarına dönerek, “Araçlar Passat olacak” dedi. Volkswagen’in Türkiye’ye yapacağı 943.5 milyon TL’lik yatırımın önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, bundan sonra kamuda da Passat kullanımına özen gösterilmesini istedi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın partide ve kamuda Volkswagen’in ürettiği Passat model araçların kullanılması talimatını verdiği öğrenildi

haberimizvar.net Alman otomotiv şirketi Volkswagen’in (VW) yeni fabrikası için Manisa’yı seçtiği ve bununla ilgili artık karar aşamasına gelindiğine yönelik açıklamalar yapılırken AKP’den şirkete ‘Passat’ kıyağı geldi. Hürriyet‘in haberine göre Erdoğan, partisinin dünkü MYK’sının ardından parti kurmaylarıyla yemek yedi. Yemekteki sohbet sırasında Erdoğan, Volkswagen’in Manisa’da yapacağı yatırımın çok önemli olduğunu söyledi. Erdoğan, Volkswagen firmasına “jest” olarak 19 parti kurmayının arabasını Audi’den Passat’a çevirmesi talimatını verdi.

KAMUDA KULLANIN

Erdoğan, kurmaylarına dönerek, “Araçlar Passat olacak” dedi. Volkswagen’in Türkiye’ye yapacağı 943.5 milyon TL’lik yatırımın önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, bundan sonra kamuda da Passat kullanımına özen gösterilmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.