Kamyonet şarampole yuvarlandı:1 ölü 3 yaralı

ASAYİŞ 29.06.2020 - 12:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kamyonet şarampole yuvarlandı:1 ölü 3 yaralı

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde kontrolden çıkan kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden 1 kişi yaşamını yitirdi, 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, dün gece saat 22.00 sıralarında Alanya’nın kırsalındaki Şıhlar Mahallesi’nde meydana geldi. Konya’nın Taşkent ilçesinden Alanya’nın merkezine seyir halinde olan Rauf Şipleme’nin (46) kullandığı 07 AZK 02 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Şipleme yaşamını yitirdi, araçta bulunan eşi Pervin Şipleme (33) ile çocukları Hira Nur Ş. (8) ve Ali Talha Ş. (6) yaralandı.   OLAY YERİNDE ÖLDÜ Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulansla yaralı Hira Nur Ş. ve Ali Talha Ş.’i Hadim Devlet Hastanesine Pervin Şipleme’yi ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Hastanelerde tedaviye alınan 3 yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Rauf Şipleme ise savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Buradaki işlemlerinin ardından Şipleme’nin bugün Antalya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.  
Antalya’nın Alanya İlçesi’nde kontrolden çıkan kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden 1 kişi yaşamını yitirdi, 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, dün gece saat 22.00 sıralarında Alanya’nın kırsalındaki Şıhlar Mahallesi’nde meydana geldi. Konya’nın Taşkent ilçesinden Alanya’nın merkezine seyir halinde olan Rauf Şipleme’nin (46) kullandığı 07 AZK 02 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Şipleme yaşamını yitirdi, araçta bulunan eşi Pervin Şipleme (33) ile çocukları Hira Nur Ş. (8) ve Ali Talha Ş. (6) yaralandı.

 

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulansla yaralı Hira Nur Ş. ve Ali Talha Ş.’i Hadim Devlet Hastanesine Pervin Şipleme’yi ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Hastanelerde tedaviye alınan 3 yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Rauf Şipleme ise savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Buradaki işlemlerinin ardından Şipleme’nin bugün Antalya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.