Kamyonette kasaların üzerinde tehlikeli yolculuk

GÜNDEM 22.10.2020 - 15:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kamyonette kasaların üzerinde tehlikeli yolculuk

haberimizvar.net- Antalya-Alanya D-400 kara yolunun Serik Sanayi kavşağı yakınlarında, seyir halindeki sebze meyve kasası yüklü kamyonetin üzerindeki bir kişinin, tehlikeli yolculuğu şaşırttı. Kamyonetteki kasaların üzerine uzanarak giden kimliği belirsiz kişinin, herhangi bir güvenlik önlemi olmadan rahat davranışı, başka bir araçtakilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis görüntülerdeki kamyonetin plakası ve üzerinde tehlikeli şekilde yolculuk yapan kişinin belirlenmesi için çalışma başlattı.   

haberimizvar.net- Antalya-Alanya D-400 kara yolunun Serik Sanayi kavşağı yakınlarında, seyir halindeki sebze meyve kasası yüklü kamyonetin üzerindeki bir kişinin, tehlikeli yolculuğu şaşırttı. Kamyonetteki kasaların üzerine uzanarak giden kimliği belirsiz kişinin, herhangi bir güvenlik önlemi olmadan rahat davranışı, başka bir araçtakilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Polis görüntülerdeki kamyonetin plakası ve üzerinde tehlikeli şekilde yolculuk yapan kişinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.